Jubilejní 15. ročník festivalu Mighty Sounds už tento víkend!

Narozeninový 15. ročník festivalu Mighty Sounds v Táboře proběhne už tento víkend, tedy 12.-14. července. Akce, která jako vždy přiveze výběr toho nejlepšího z žánrové hudby, má letos na programu mimo jiné Turbonegro, While She Sleeps, Dubiozu Kolektiv, Cockney Rejects nebo The Original Wailers.

Kromě výše zmíněných kapel zahrají i H2O, The Skatalites, Dog Eat Dog, The Casualties nebo Looptroop Rockers. Z českých kapel se fanoušci můžou těšit na Pipes and Pints, Sto zvířat, Fast Food Orchestra, WWW, Plexis nebo Elektrick Männ, a také na to nejlepší z alternativního divadla a žánrových DJs setů.

Novinkou je letošní spolupráce s neziskovou organizací UNICEF, ze které vzešel unikátní design na trika. Z každého prodaného trika půjde na pomoc dětem 250 Kč. V areálu bude také opět akustická Black Coffee Stage, u které bude možné spočinout v odpočinkové zóně. Jako vždy bude možné vybírat z pestré nabídky kvalitního jídla a to i ve vegetariánské a veganské variantě, a všichni, kdo rádi tráví čas aktivně, se budou moci zapojit do bohatého doprovodného programu.

Pro nedočkavé je připraven zahřívací večírek ve čtvrtek 11. července ve stanovém městečku, kde v unikátním setu akusticky vystoupí Los Fastidios. Na festival je také opět možné přijet pohodlně vlakem na zastávku Tábor – Čápův dvůr, neboť právě tam České dráhy zajistily v průběhu festivalu mimořádné zastavení rychlíků. Přesný jízdní řád i další informace hledejte na webu nebo stahujte mobilní aplikaci, která letos nabídne více informací a aktualit než v minulých letech. Vstupenky lze nyní v předprodeji koupit od 1650 Kč na všechny tři dny, na místě budou k dostání za 1900 Kč.

 

*MIGHTY SOUNDS vol. 15*

  1. – 14. července 2019

Tábor, letiště Čápův dvůr

To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly

http://www.mightysounds.cz/

https://www.facebook.com/mightysounds

https://twitter.com/MightySounds

Zdroj: MIGHTY SOUNDS