Jon Rundell prvým hosťom Carla Coxe na Citadele!

S radostí Vám představujeme další osobnost světové taneční scény, která zpestří již tak výjimečný říjnový mejdan s Carlem Coxem v brněnském Boby centru. Britský DJ, producent a hybatel labelu Intec – JON RUNDELL!

Právě Carl Cox ovlivnil takřka před 20 lety Jona natolik, že si Rundell našetřil na první gramofony a rozhodl zasvětit svůj život našlapané taneční hudbě. Z modly se později stal guru a Jon Rundell sehrál zásadní roli při vzestupu Coxova labelu Intec v začínající digitální éře. Díky své píli a talentu začal s nakažlivě groovy deskami obrážet ty nejlepší světové kluby.

Dostal se i do hledáčku labelů jako jsou Pornographic nebo MB Elektronics a roku 2011 okupoval po celých šest týdnů špičku Beatport chart s trackem Knick Knack. Rundellova nadání si všimli i titáni Moby, Paul van Dyk a Fatboy Slim, kteří mu nabídli spolupráci na remixech a není proto divu, že jeho skladby do svých setů pravidelně zařazují i Richie Hawtin, Loco Dice, Adam Beyer či Joris Voorn.

Jon Rundell se dokáže přizpůsobit každému mejdanu, a proto není divu, že jeho sety sklízí obdiv v prime timu baleárského klubu Space i na after parties jeho rezidentního londýnského klubu The End.

Zaujal Carla Coxe a tucty dalších světových es. Nepochybujeme, že zaujme a roztančí i Vás – Jon Rundell na Citadele!

Zdroj: Citadela