Jízdárna Fest – dny plné hudby a zábavy v zámeckém parku,

První ročník Jízdárna Festu, jediné akce svého druhu v Rychnově nad Kněžnou a okolí, předčil veškerá očekávání. Dva dny plné hudby a zábavy přímo uprostřed města přilákaly na tisíce lidí. I letos čekají návštěvníky v krásném prostoru zámeckého parku koncerty zvučných jmen domácí scény a nabitý doprovodný program včetně dětského dopoledne.

Ve dnech 21. a 22. srpna 2020 zde vystoupí Divokej Bill, MIG 21, Mirai, Tomáš Klus, Jelen, UDG, MIG 21, Pokáč, Callta, David Stypka a další. Kromě nich se představí i formace v rámci soutěže kapel, do níž aktuálně probíhá přihlašování. První tři skupiny vzešlé z hlasování diváků na Facebooku si zahrají na festivalovém pódiu. Vítěze poté vybere odborná porota tvořená zástupci z řad umělci a pořadatelů.

„Rádi pořádáme soutěž kapel. Své umění a nadání může na festivale předvést jakákoli kapela. Baví nás sledovat začínající umělce, kteří jsou plní chtíče to někam dotáhnout.“ Kapely se mohou hlásit na našem facebooku do zpráv na události Jízdárna Fest 2020“ uvedl za pořadatele Bc. Jakub Hrbáč

Nebudou chybět ani doprovodné aktivity. Pro mladší ročníky bude přichystány Čiperkové, Lumpína, dětská diskotéka, ale také skákací hrady, 3D realita atd. Ti nejmenší si budou moci užít velké množství atrakcí v rámci dětského dopoledne.

Vstupenky jsou k dostání v síti xticket.cz

Nebo v kamenných prodejnách:

  • Rychnov nad Kněžnou – Kavárna Láry Fáry
  • Kostelec nad Orlicí – kavárna Vinyl Café
  • Dobruška nad Orlicí – kavárna Dřevěný Koník
  • Náchod – kavárna Láry Fáry

Více informací na www.jizdarnafest.cz

Zdroj: TS