Jedna z najsilnejších skladieb z albumu 33 je von! Peter Pann s Majselfom poukazujú na duševné zdravie

Producent Peter Pann vydáva nový album, ktorý dostal názov 33, niektoré songy z tohto projektu sú už známe. Predpredaj albumu spustil len minulý mesiac so svojim dlhoročným kamarátom KALIM a dnes vydáva s Majselfom textovo najsilnejšiu skladbu „Down.

Rapper Majself a producent Peter Pann vydávajú skladbu „Down“ , ktorá sa dostala aj na očakávaný album s názvom „33“. Nejde o ich prvú spoluprácu, keďže sa spojili aj na producentovom prvom albume v populárnych skladbách Ľad a Džungľa. Tentokrát sa o vizuál postaral režisér Juraj Skula, produkciu zastrešil Pierre Lexis a dronové zábery vznikli pod taktovkou Filipa Lopašovského.

Myšlienka skladby je podstatná a v tejto dobe nanajvýš veľmi dôležitá, keďže starať sa o svoje duševné zdravie je potrebné.

Skladbu Down napísal doslova sám život. V jeden večer som sa náhodou ocitol s kamarátom na nejakom mieste. Ten človek zažil psychózu, alebo nejaký útok svojej duševnej choroby, o ktorej som netušil, nikdy sme sa o nej nebavili. Ten večer bol vo všetkých smeroch náročný, ale napokon to dopadlo fajn. Domov som prišiel o druhej ráno a na druhý deň som šiel do štúdia k Petrovi Pannovi, kde sme mali spraviť nejakú skladbu na jeho album. Táto téma nie je ľahká, ale rád by som ľuďom odkázal, aby sa nebáli o svojich chorobách hovoriť. Je to naša súčasť, dnes nimi trpí veľa ľudí. Najhoršie, čo môžete spraviť, je uzatvoriť sa a nechať si to pre seba. Nie ste v tom sami, skladba Down je práve pre Vás“, uzatvára Majself.

Album nájdu fanúšikovia na www.dezertmusic.sk alebo na e-shope Ruka Hore/ https://rukahore.ffm.to/kaliapeterpann

Peter Pann o svojom druhom štúdiovom albume ’33‘

„Album začal vznikať v roku 2019 v období, kedy som vydal skladbu Hola, na ktorej mi hosťuje Ego a z Maďarska Herceg a HRflow. Tento projekt som chcel dať von už na konci toho roka, začal som však robiť na viacerých iných veciach a poposúval som si to. Medzičasom ešte vyšla aj skladba Ona To Má s Mišom Bielym, Eusebiom a Mikym Mora. Tretí singel vyšiel minulý rok pred letom, kedy som sa vyhecoval a povedal si, že to už idem dokončiť. Hovorím o songu Stroj s Kalim a Separom. Vtedy som si povedal, že chcem aby to vyšlo na začiatku roka 2022. Spravil som si balíček s hudbami, rozmýšľal koho osloviť a následne som ich rozposlal interpretom. Skúsil som napísať aj ľuďom, ktorých dobre nepoznám, takže nešlo len o kamarátov. Napokon z toho vzišlo 38 hostí, z toho traja muzikanti (husle, gitara, saxofón). Mám v pláne urobiť ešte nejakých 7 klipov, niektoré sú už natočené a postupne pôjdu von. Chcel by som vydávať každé dva týždne nový. Keby som mohol porovnať nový album s predošlým, z roku 2017, na tom minulom bolo viac elektronických dropov. Tiež aj tvrdých rappových vecí, na tomto albume je len jedna, ostatné sú skôr melodické a rytmické. Sú tam reggeatony, afrobeaty, retro ale aj klasiky, všetko to dýcha hip-hopom. Pokúšal som sa o hudbu, ktorú počúvam a som veľmi spokojný s týmto výsledkom“

https://www.youtube.com/watch?v=lQC3ckrsKMo
https://rukahore.ffm.to/kaliapeterpann
http://www.dezertmusic.sk/ 
https://www.instagram.com/djpeterpann/
https://www.instagram.com/majself_neptun/

Zdroj: TS