Jedinečná party Hospitality opäť zavíta na Slovensko!

Presne po roku sa k nám vracia svetovo najpopulárnejšia tanečná drum&bass party menom Hospitality. Jej minuloročné premiérové vydanie sa stalo najväčším podujatím svojho druhu na Slovensku. Organizátori sľubujú opäť skvelú akciu.

Hospitality je dvorná party známeho britského d&b vydavateľstva Hospital Records, ktorá počas svojej existencie precestovala už takmer všetky kontinenty a stala sa tak bezpochyby fenoménom na svetovej tanečnej scéne.

Už druhá zastávka tejto akcie na Slovensku sa odohrá v priestoroch Bratislavskej Refinery gallery sobotu 2. Marca 2013. Hostiť bude samozrejme opäť tie najväčšie hviezdy už menovaného vydavateľstva s „H“čkom v logu. Ako headlineri sa tu predstaví rakúske duo Camo & Krooked, ktoré sa stáva u našich južných susedov jednoznačne najsilnejším elektronickým exportným artiklom.

Ďalej to bude samotný majiteľ Hospital records London Elektricity či skvelí anglickí producenti Danny Byrd a Metrik.  Domácu scénu bude samozrejme reprezentovať ten najpovolajnejší Dj B-Complex, ktorého hit Beautiful Lies vydal práve slávny Hospital records. Celé toto jedinečné podujatie bude navyše hostiť britský Dynamite MC, ktorý patrí k najrešpektovanejším vokalistom d&b scény.

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal.sk. K dispozícii sú okrem obyčajných vstupeniek aj VIP, ktoré prinášajú viacero výhod, ako extra VIP zónu, lacnejšie ceny na bare, či autogramiádu headlinerov.

Viac info o party nájdete na www.letitroll.sk

Facebook udalosť Hospitality Slovakia 2013: www.facebook.com/events/335232366590750/?ref=ts&fref=ts

Zdroj: LiR