Jeden úspech za druhým! Lukáš Adamec „schytal“ titulnú rolu v Krysařovi!

Ďalší úspech! Po nedávnom štarte sólovej speváckej dráhy sa Lukáš Adamec rozhodol pre  radikálnu zmenu vo svojom živote – poprvýkrát skúsil šťastie v kastingu do muzikálu. Nadšená divadelná porota speváka obsadila do hlavnej úlohy temného pána Krysařa.

Jedna zmena za druhou! V živote Lukáša Adamca sa toho od začiatku roka veľa udialo. Len pred dvoma mesiacmi vyhlásil, že štartuje sólový projekt bez kapely Siempre a predstavil svoj prvý singel „Ty vieš“. Reakcia odbornej verejnosti na seba nenechala dlho čakať. V rámci svojich sólových počinov sa Lukáš zúčastnil počas uplynulého víkendu na kastingu do muzikálu Krysař, ktorý bude mať premiéru v novembri tohto roka v košickom divadle Cassia.

Hoci pôvodne bojoval na javisku o vedľajšiu rolu Štěpána, tvorcovia muzikálu si ho vybrali ako predstaviteľa hlavnej postavy, tajomného samotára Krysařa. Ako Lukáš priznáva, o nedeľňajšom konkurze sa pri tom dozvedel na poslednú chvíľu, v sobotu večer od kamaráta Petra Cmorika. Ten sa naň chystal tiež aj s priateľkou Mirkou Partlovou. Nakoniec si v muzikáli zahrajú spolu všetci traja – Petrovi zverili rolu Osudu a Mirka stvárni Agnesinu sestru Rózi. Ako Lukáš dodáva, na svoju prvú muzikálovú skúsenosť sa už teraz nevie dočkať. „Nesmierne ma to potešilo, zároveň aj trošku vyľakalo, ale je to výzva. Teším sa. Prišiel som k tomu ako slepé kura k zrnu,“ smeje sa na nečakanom úspechu spevák, ktorý sa bude v hlavnej úlohe alternovať s kolegom Petrom Slivkom.

Zdroj: SOUL FOR SHOW
Foto: Jakub Muroň