„Je třeba bojovat za lásku!“ vzkazuje Martin Harich v novém singlu FIGHT FOR YOU.

Martin Harich vydává v pořadí třetí anglický singl, tentokrát s bojovným názvem FIGHT FOR YOU. Navazuje na předešlé dva rádiové hity SERIOUS TROUBLE a REMEMBER ME. Skladba je Martinova „srdcovka“ a spolu se zmíněnými songy a jedním bonusovým vyjde na začátku příštího roku na albu s názvem BLUE. Singl vychází opět pod německým lablem CAP-Sounds.

„Na písničce jsem pracoval asi nejdéle ve svém životě, a to víc než rok a půl! Nahrávání začalo opět na Maltě a poté pokračovalo doma na Slovensku. Každý detail skladby jsme s producenty rozebrali doslova na šroubky. Tenhle song je moje velká srdeční záležitost!“ představuje vznik skladby Martin a dodává: „je pro mě těžké popisovat slovy, o čem píseň je, radši se vyjadřuju hudbou. Dá se ale říct, že je o dnešní až nomádské lásce. V současné době je mnoho lidí daleko od domova, stále na cestách a lásku tak nějak „spravují“ na dálku a musí za ni někdy opravdu bojovat!“

Singl byl nahráván střídavě na Maltě v Gilkicker studios a v domovské Liptovském Mikuláši. Na produkci písně se podílelo několik tvůrců: Rikki Lee Scicluna, Claude Spiteri Belcher a finální master byl svěřen do rukou Mata Hyde. Singl je předzvěstí minialba s názvem BLUE, které vyjde začátkem příštího roku. Videoklip k singlu FIGHT FOR YOU, který připravuje Vladimír Špička, vyjde koncem září. 

Martin se právě vrátil z koncertování ze Švédského Örebra, kde vystoupil na showcase festivalu Live at Heart a zahrál také několik setů v ulicích švédské metropole. Kromě vlastní hudební tvorby a koncertování v ČR a SR se věnuje cestování a také hraní v zahraničí. K jeho „duševní hygieně“ patří busking – hraní na ulici ve světových metropolích.

Další odkazy: facebook.com/MartinHarich, instagram.com/hartin_marich

Zdroj: TS