Jazzanova už o týždeň vystúpi v Bratislave, v MMC nebude chýbať ani vokalista Paul Randolph!

Berlínske zoskupenie Jazzanova sa už o týždeň – vo štvrtok 13. septembra – opäť ukáže v slovenskej metropole. V zrekonštruovanom prostredí Majestic Music Clubu sa predvedie ako live kapela, pričom v jej zostave bude figurovať hneď dvojica vokalistov. Tým prvým je už osvedčený Američan Paul Randolph, ktorého hlas počuť v skladbách Jazzanovy I Human alebo Let Me Show Ya.

Na pódiu v MMC mu bude sekundovať spevák David Lemaitre. Ten je pre slovenských fanúšikov oveľa väčšou neznámou. Lemaitre sa narodil v bolívijskom La Paze, kde študoval na nemeckej škole a určite aj preto jeho ďalšie kroky viedli práve do Nemecka. Vzhľadom na to, že inklinoval k hudbe, akú tvorili Sufjan Stevens, José Gonzales či Nicholas Jaar, nie je prekvapením, že sa jeho cesty v Berlíne skrížili práve s formáciou Jazzanova. Jeho vokál počuť aj na jej najnovšom albume The Pool, a to v skladbe Slow Rise.

Zo štúdiovky, na ktorú fanúšikovia čakali takmer dekádu, vypúšťala Jazzanova v lete jeden kúsok za druhým. Po úvodnom singli Rain Makes The River to bola pieseň Let’s Live Well s vokálom Jamieho Culluma, ku ktorému vznikol aj pôsobivý videoklip a len pred 2 týždňami došlo aj na skladbu Sincere s hosťujúcim Noahom Sleem. Sme zvedaví, čo všetko z toho bude v setliste ich koncertu v Bratislave.

Vstupenky na koncert Jazzanovy, pred ktorou v MMC vystúpi v úlohe predskokanov medzinárodné live-loopingové duo Gonsofus, sa predávajú na www.predpredaj.sk. Po vypredaní prvej série za 16 eur aktuálne stoja 19 eur. Na mieste bude vstupné 23 eur.

FB event: www.facebook.com/events/1925319851112319/

Predpredaj: www.predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/jazzanova-live-presents-pool-sonar-kollektiv/

Jazzanova – Sincere (feat. Noah Slee)

https://www.youtube.com/watch?v=oD_ndUrhn30

Zdroj: TS