Janů a Špinarová si v Bratislave zaspievajú na jednom pódiu.

Jedinečné spojenie fenomenálnych hlasov sľubuje predvianočné turné Petry Janů a Věry Špinarovej. Ich spoločné turné zavíta tento rok v decembri aj do Bratislavy. Obe speváčky spolu vystupovali prvýkrát už vlani, kedy sa im podarilo celé turné v Českej republike vypredať.

Preto sa rozhodli na úspešnú spoluprácu nadviazať a pokračovať v nej aj v tomto roku na turné s názvom Exkluzívne spojenie jedinečných hlasov. Celkovo ich čaká deväť koncertov v Čechách a jeden exkluzívny pripravili pre fanúšikov aj na Slovensku. Už 2.decembra o 19:00 tak navštívia bratislavský Istropolis.

PJ_VS_01

Spoločné duety

Program sa skladá zo samostatných koncertov oboch speváčok, ale aj zo spoločných duetov. „Chystáme dva duety, ktoré sme spievali už na minuloročnom turné, plus jeden nový. Ten bude prekvapením pre našich fanúšikov.“ sľubuje zaujímavé vystúpenia Petra Janů. Sama sa na ďalšie koncerty teší aj preto, že sa na nich predstaví v sprievode svojej novej kapely Amsterdam. Jej fanúšikovia sa môžu tešiť na všetky zásadné hity ako aj skladby, ktoré zatiaľ takú slávu nedosiahli. „Máme pripravené aj piesne, na ktoré sa podľa môjho názoru neprávom zabudlo a my sme im teraz dali trochu nový kabát.“ vysvetľuje interpretka hitov ako Motorest, Moje malá premiéra či Říkej mi.

Na nový duet sa teší aj Věra Špinarová. Tá svojim fanúšikom zaspieva aj nové piesne, na ktoré sa už usilovne pripravuje. „Spievala som ich na posledných koncertoch a reakcie publika boli vynikajúce. To ma ešte viac povzbudilo.“ hovorí Špinarová, ktorá však divákov určite nepripraví ani o staršie a známejšie piesne. V jej repertoári nesmú chýbať určite hity ako Jednoho dne se vrátíš, Bílá Jawa 250 nebo Andromeda.

Vzájomnú spoluprácu si nemôžu obe speváčky vynachváliť. „Vychádzame spolu vynikajúco a ľudia sú preto tiež snáď spokojnejší. Dostanú za jednu cenu v podstate dva koncerty.“ hovorí Petra Janů. Vlaňajšie spoločné turné podľa nej fungovalo veľmi dobre a verí, že tomu nebude inak ani teraz. Aj keď trochu trémy pred koncertom, obe dámy aj po rokoch vystupovania ešte stále cítia, tento rok to bude pre ne už o niečo jednoduchšie. „Človek už vie do čoho ide, tak sme trochu kľudnejšie.“ vysvetľuje Špinarová, ktorú opäť bude sprevádzať Band Adama Pavlíka. Ako hosť na koncertoch vystúpi aj kvarteto členov Janáčkovej filharmónie z Ostravy.

Na predvianočný koncert Věry Špinarovej a Petry Janů sú ešte posledné voľné vstupenky, ktoré je možné zakúpiť v sieti Predpredaj.sk a všetkých predajniach Slovak Telekomu.

Predpredaj: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/3571/vera-spinarova-a-petra-janu

Zdroj: ProMusic s.r.o.