Janais verí v anjelov!

Speváčka Janais sa o slovo hlási novým singlom s názvom Angels In My Room, ku ktorému stihla už natočiť aj videoklip. Hudbu aj text skladby pochádza z dielne samotnej speváčky, ktorá ju nahrávala v prešovskom Studio 7 pod producentským dozorom Vlada Randyho Gnepu.

Janais


„Pieseň Angels In My Room je pre mňa najsilnejšia a najemotívnejšia skladba, akú som doteraz napísala. Je spomienkou na moju kamarátku, ktorá pred necelými dvomi rokmi podľahla dlhej a zákernej chorobe. Nestrácala však nádej, preto je pieseň o anjeloch. Aj ja v nich totiž verím,“ povedala o novinke speváčka.

Janais

Videoklip k piesni sa nakrúcal v nádhernom víkendovom domčeku vo Vyšnej Šebastovej pri Prešove. Nad celým štábom bdel režisér Roland Wranik. „Pieseň sme poslali do RW studio, kde ňou boli nadšení a okamžite sa chceli podielať na jej vizuálnej podobe. V priebehu pár hodín sme riešili scenár a o tri dni sa točilo. Mám z toho veľkú radosť, pretože tamojší filmári majú prácu na niekoľko mesiacov dopredu, no na môj klip si našli čas,“ dodala Janais. Speváčku potešilo aj rustikálne prostredie, v ktorom sa nakrúcalo a najmä výpomoc kamaráta Martina Husovského, frontmana skupiny Komajota. Na nakrúcanie videoklipu k veľmi osobnej skladbe Angels In My Room totiž tento zberateľ klavírov zapožičal skutočne jedinečný kúsok – drevený klavír Weltmeister claviset.

Zdroj: Nikoleta Kováčová, PR Janais
Foto: Jaroslav Sohe Suchár
Publikoval: Redakcia GREGI.NET