JAMMIN NIGHT v Subclube prinesie JAMIE IRIE (UK).

Klubová sezóna pomaly končí a tak sme sa rozhodli, že to zoberieme na záver vo veľkom štýle. V Subclube sa v posledný májový piatok predstaví medzinárodná zostava djov, spevákov a perfomerov.

Do Bratislavy dorazí uznávaná a rešpektovaná osoba UK reggae scény JAMiE IRiE z anglického Gloucesteru. Tento ostrieľaný spevák a shwoman prešiel so svojím predstavením v podstate celý svet a jeho vokály sú rozosiate v rôznych skladbách a songoch. Spolupracuje so špičkou UK a svetovej reggae a jungle scény, koncertuje a vystupuje pravidelne na veľkých festivaloch a akciách po celej Európe. Jeho show je jedna veľká energická smršť a profesionalita, s ktorou na každé vystúpenie prichádza vás presvedčí, že to o čom spieva, myslí naozaj vážne.

Sekundovať mu bude skúsený anglický MC JEDIFIRE, ktorý momentálne žije v Čechách a svoje kvality prezentoval už na viacerých akciách v tomto regióne, preto si nenechajte újsť jeho pravý anglický rap a rýmy v spoločnom sete s nemeckým djom D-High, ktorý hrá čisto vynilové sety. Je veľký znalec a milovník jungle a oldschool dnb zvuku a na akciu si pripraví tie najväčšie pecky, ktoré tvoria scénu od roku 2000. Dlhoročný český dj a promotér Dirty_Growa sa pohybuje na vlnách bassovej hudby kde jeho sety sú pestré a zahŕňajú štýly reggae, raggacore, jungle či dnb. Raggadub, dubwise a dubstep hudbu namixuje skúsený slovenský dj Dubshoock aka Fatsound. Nenechaj si újsť štvrtú Jammin night, ktorá bude vo veľkom štýle.

FB event: https://www.facebook.com/events/387405031374667
Štart 22.00, vstupné 4 eur

JAMiE IRiE [UK – Gloucester]

Jamie Irie je veterán uk a evropské regage scény a její respektovaná a zasloužilá persona. Jeho vokály můžete najít na spoutě riddimech od předních světových producentů a to v mnoha rozličných subžánrech, jako je třeba reggae, dancehall, raggajungle, dubwise, atd. Živá vystoupení v jeho podání, to je jedna velká a divoká show plná nespoutané energie, lásky a našlapaných skills. Tenhle člověk Vás prostě přesvědčí, že to o čem zpívá myslí opravdu vážně a přenese to i na Vás. Profesionalita a láska k hudbě a životu charakterizují jeho performance asi nejlépe.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/643998″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/34790095″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Zdroj: Nudance Music, o.z.