JAMMIN Night predstaví Nanci & Phoebe v Subclube!

Marcové vydanie reggae-dancehall-jungle-dubstep noci Jammin bude patriť skvelým anglickým speváčkam Nanci a Phoebe. Sympatické showmanky z projektu Congo Natty live a spoluautorky hitu Get Ready a Notorious navštívia opäť Bratislavu po minuloročnom skvelom vystúpení na zimnom Uprisingu.

Spoločne s nimi pricestuje a za gramce sa postaví anglický dj Snuff, český selecta La.zoo s MC Cagi aka Nuff Sensi Music a jungle, dub a dubstep selekciu servírujú Jahrider a Dubshoock. Nenechajte si újsť  túto špeciálnu štvrtkovú jammovačku, bude to amazing :)

Facebook link: https://www.facebook.com/events/120034044827186

NANCI & PHOEBE (UK)

Nanci Correia a Phoebe Hibbert aka Irondread jsou undergroundovou senzací dnešní Jungle generace. Při hostování v nejrůznějších DJ setech prolamují veškeré konvence klasických žánrů a vytváří tak nový elektronický sound, kde posluchači naleznou jedinečný mix hip-hopové flow se silnými až provokujícími texty, bluesové harmonie a basové linky, které vnímá člověk nejen ušima, ale s pořádným zvukem dokáží pořádně zahýbat celým tělem.

Kdo navštívil například vystoupení Nanci a Phoebe s Congo Natty na Uprisingu 2012 na Mungo´s Hi-fi soundsystému, dá mi jistě za pravdu!

Urban on-line magazín Who´s Jack napsal, že Nanci se může svým hlasovým potenciálem rovnat zpěvačkám jako Adele nebo Florence Welsch.

Texty Phoebe vystihují především život ve městě, jsou spirituální, poutavé, politicky laděné a osloví především emocionální a uvědomělé publikum.

Od roku 2009 spolupracuje tato dvojka v úzkém, snad až rodinném kruhu v Brixtonu v Jižním Londýně s králem Junglu, který si říká Congo Natty aka Rebel MC – tento člověk přináší čerstvý Jungle na scénu již od devadesátých let a jeho tracky reprezentují především jednotu ignorující rasové, věkové či sociální rozdíly.

V lednu 2011 přidala hudebně-televizní stanice MTVBase do svého video playlistu release „Get Ready“, na kterém spolupracovala Nanci Correia s velikány jako Congo Natty, Tenor Fly a Daddy Freddy. Tento singl si také vydobyl své místo v primetimu na stanici Radio 1, kterou ovládají veteráni jako Annie Mac, David Rodigan a Mista Jam.

Poslední rok práce ve studiu s undergroundovou bass komunitou vyvrcholil přípravami dalšího releasu „Notorious“.

https://www.youtube.com/user/nanciandphoebe
https://www.facebook.com/NanciandPhoebeOfficial
https://www.facebook.com/IronDreadOfficial
https://www.nanciandphoebe.com/

DJ SNUFF (UK)

Univerzální DJ, s hromadou zkušeností. Je součástí několika crew, které se aktivně podílejí na UK scéně. V poslední době jej nejčastěji můžete potkat s Rebel MC, zakladatelem legendárního junglového labelu Congo Natty, do jehož crew DJ Snuff patří. Tenhle původem Ir, vás překvapí svou univerzálností. V jeho selekci najdete hromady uvědomělého hip-hopu, reggae, dancehallu ale i našláplí jungle! Na Notorious tour se DJ Snuff představí se svou jungle selekcí.

Žádných dlouhých úvodů netřeba. Dj Snuff je ikonou UK undergroundu, skoro 20 let na scéně během kterých zapustil kořeny v hip-hopu, Jeho aktivity vypadají takto: DJ na velkých mezinárodních Bboy turnajích, vysílací čas v pirátském rádiu [ItchFM], residentní DJ v legendárním klubu „Deal Rea“ Open Mic v centrálním Londýně, jediný muž za vedoucí britskou platformou hiphopu „Speakers Corner“ a otec proslulé mezinárodní hip-hopové komunity „End of the Weak“, která je už známá po celém světě.

Je součástí Trinity teamu, kde funguje po boku legendárního King Tubby’s Sound Systém, Mad Professor a dalších. Spoluzakladatel „The People’s Army“ a „Equality Movement“ s Logicem a Lowkeyem, mezinárodní vedoucí mladých talentů v hip hopu v „Youth in Action“, hostitel pravidelného video-pořadu s Globalfaction, [Beats, Rhymes & Revolution], a certifikovaný, všestranný badman DJ.

Snuff má stále plné ruce práce – ať už na tour se Snoop Doggem, či válení na akcích s Afrika Bambaatem a DJ Premierem, až po pravidelnou spolupráci se jmény jako jsou Immortal Technique, Dead Prez, Hasan Salaam, Maverick Sabre, Akala, Rodney P a s těmi nejlepšími a nejtalentovanějšími.

https://www.myspace.com/snufflove
https://www.facebook.com/cnysnuff
https://www.myspace.com/snufflove
https://www.facebook.com/cnysnuff

DJ LA.ZOO & MC CAGI aka NUFF SENSI MUSIC (CZ/PL)

Nuff Sensi Music vzniklo na jaře roku 2011 spojením hudebníků z Polské a České Republiky. Naši hudební činnost soustředíme především na bassovou muziku s jamajskými kořeny, jmenovitě ragga, jungle, dancehall,drum and bass ,reggae a další příbuzné žánry a jejich fúze. Show NSM je synergickým propojením toho, co do projektu přináší jednotliví členové. Základy NSM drží pevně v rukou DJ´s projektu – Vargas (PL) a La.zoo (CZ), v Polsku se na hudební a promoterské činnosti projektu podílí náš polský rezident Freedom Sound (PL) z kolektivu Feel Like Jumping.

https://www.youtube.com/watch?v=c6oUQcCX6XM

Nepostradatelnou součástí je energický live set u nás velmi oblíbeného a uznávaného beatboxera, který svou jedinečnou show otevřel již nejedna posluchačova ústa. Není jím nikdo jiný, než mistr oboru, opavský rodák Mc Cagi (CZ). Cagiho set doplňuje hutný vokál z hrdla MC-ho a producenta, který proplul na vlnách reggae a dancehallu s Bad Boyz Soundemk svižnějšímu ragga-junglu. Tento mladý talentovaný pohodář si říká Mic-Key Dreadalist a jako jeden z malá českých vokalistů zvládá zpívat také jamajsky laděnou angličtinou a současně velmi dobře rozumět svému projevu. Kromě výše zmíněných aktivit na vystoupení také vozí svá didgeridoo, coby nejjednodušší syntezátory na světě, kterými dotváří bassovou linku a s Cagim tak vytváří jedinečný zvukový zážitek založený na propojení lidského potenciálu s moderní technikou.

NUFF SENSI MUSIC je zkušenou a talentovanou partičkou na hudebním poli. Všichni členové crew za sebou mají několik let působení v klubech a festivalech po ČR a okolních státech. NUFF SENSI MUSIC připravili, respektive se podíleli na připravě mnoha akcí s nezapomenutelnou atmosférou. Za zmínku jistě stojí: CZECH JUNGLIST, MUSIC & JUGGLING FESTIVAL, nebo pravidelné noci JUNGLE WARFARE a CHOPSTICK DUPLATE NIGHTS…

https://www.facebook.com/NuffSensiMusic
https://www.nuffsensimusic.com

JAHRiDER – https://www.facebook.com/JungleAttackCrew

DUBSHOOCK – https://www.facebook.com/dubshoock

Zdroj: Nudance