J.A.R. chystajú warm-up ku koncu Sveta!

Rádoby apokalyptický závěr roku 2012 se pomalu blíží a J.A.R., nekorunování králové českého funk-rocku, k němu chystají warm-up party v rámci své podzimní tour Vidět Bohy Konec světa 2012.

Se zprávami o blížícím se konci světa se lidstvo v minulosti vyrovnávalo různě: chodívalo se ke zpovědi, stavěly se protiatomové bunkry v suterénu, čekalo se na přílet vesmírných lidí atd. J.A.R. se k tomu ale postavili čelem. Žádné vysedávání ve sklepě s konzervou fazolí na klíně, ale za freddiovského pokřiku „Show must go on!“ křáčí hrdě vpřed a k blížící se apokalypse naplánovali warm-up tour Vidět Bohy Konec světa 2012. Tak se na to musí.

Pokud se to k vám tedy ještě nedoneslo, warm-up party ke konci světa proběhne 9. listopadu na Flédě v podání hrdinných muzikantů J.A.R., kteří tváří tvář bezprostřední zhoubě ani na okamžik nesklopí zrak a jen o to silnější se opřou do svých nástrojů. A co na tom, že celý ten konec světa 2012 je jen vlhký sen konspiračních teoretiků – je to myšlenka, co se počítá, a tu podchytili J.A.R. na jedničku.

Další informací na:
https://www.rap.cz
https://fleda.cz

J.A.R. – Vidět Bohy Konec světa 2012 tour
Místo:
klub Fléda, Štefánikova 24, Brno
Datum:
9. 11. 2012
Start:
20:00 hod.
Vstupné:
250 Kč (předprodej) / 300 Kč (na místě)

Zdroj: Fléda