Insomnia: Eruvie – Mladá, krásna, úspešná …

Leto je pomaly za nami, ako sa ti v ňom darilo po hudobnej stránke?
Najdôležitejšou udalosťou tak ako aj posledné roky, pre mňa bol festival BeeFree, na ktorom som mala možnosť predstaviť už po piaty krát. Tento festival pre mňa predstavuje možnosť stretnutia sa  jednak s ľuďmi, ktorým sa môj hudobný výber páči a tiež s kolegami DJmi, promotérmi, s ktorými nie som často v kontakte a stane sa, že sa vidíme raz za rok akurát pri tejto príležitosti. Samozrejme zúčastnila som sa aj ďalších skvelých akcií a open airov a takisto som sa venovala príprave svojej radioshow Sound Of Spirit, ktorá sa vysiela každý mesiac na americkom internetovom rádiu pure.fm.

Kedy si sa rozhodla, že chceš byť DJkou? Čo ťa motivovalo, inšpirovalo?
Ťažko určiť ten moment, lepšie povedané som sa nieže rozhodla, ono to prišlo tak samo. Spočiatku som totiž na to nemala ambície a odvahu, no okrem samotnej túžby podeliť sa o svoj hudobný vkus aj s ostatnými ma inšpirovali aj moji známi a kamaráti, ktorí ma v tejto myšlienke podporili.

Ako si spomínaš na svoje začiatky?
Moje začiatky sa spájajú s miestom, kde teraz funguje známy klub Empire, v Bratislave. Tam som zakúsila prvý dotyk s mixpultom a playermi a z počiatočnej idei jedno rázovej skúšky vznikol nápad trénovania 2 krát do týždňa a vďaka kurióznej stávke DJ Skoudyho a Smolyho som už o dva mesiace na tom istom mieste hrala na svojej prvej akcii.

Aký zvuk ťa dnes najviac vystihuje?
Veľmi nerada sa niekde štýlovo zaradujem, veľa ľudí si myslí, že hrám len progressive house, ale ja rada miešam štýly a experimentujem. Milujem spomínaný progressive house, takisto tech house, techno a v poslednom čase stále viac inklinujem k deep housu.

Na scéne sa pohybuješ niekoľko rokov, čo považuješ za svoje najväčšie úspechy?
Celkovo ma teší, že za ten čas, čo hrávam som si mala možnosť zahrať v mnohých kluboch a miestach nielen po celom Slovensku ale aj Čechách, s rôznymi zaujímavými domácimi aj zahraničnými menami. Špeciálne ma teší, že som si zahrala napr. v Inchebe alebo už neexistujúcom známom klube Dopler, či  už na spomínanom festivale BeeFree. Za úspech tiež považujem, že si moje sety všimol management rádia pure.fm a oslovil ma, aby som ich mixovala pravidelne vo svojej rádioshow.

Vo Vegas clube sa predstavíš prvý krát, s akými pocitmi sem ideš?
Na každú akciu sa vždy veľmi teším a tak ani Insomnia nie je výnimkou. O Vegas clube som už počula a čítala preto verím, tamojší party people prídu a skvele sa zabavia.

Aký je tvoj odkaz pre návštevníkov Insomnie?
Predpokladám, že návštevníci Insomnie vedia do čoho idú a že tam idú práve kvôli hudbe akú táto akcia prezentuje, no ak by sa predsa len našli výnimky, chcem im odkázať toto: Kašlite na diskotéku a príďte podporiť dobrú klubovú hudbu, teším sa na vás a na to ako to spoločne roztočíme. J

Ďakujem za rozhovor  a teším sa spolu s ostatnými na tvoje vystúpenie.
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Feruvie&h=KAQFHT7oC

Zdroj: Insomnia