Insomnia 2012: 12. októbra v Hriňovej!

Insomnia má už niekoľko rokov svoje miesto na party scéne nielen u nás v regióne ale aj na celom Slovensku.

Preto sme požiadali DJ Chambermaida aby nám predstavil hostí, ktorých si pozval na túto party roka vo Vegas clube v Hriňovej.

1. Čo by si na úvod povedal o Insomnii?
Insomnia je party, ktorú netreba zvlášť predstavovať, hlavne priaznivcom elektronickej hudby. Jej epizódy prinášame už od roku 2005 a za ten čas si získala fanúšikov z celého Slovenska.

2. Za ten čas sa tam premlelo asi veľa DJov.
Áno, dá sa to rátať na desiatky, či už na hlavnom alebo na druhom DnB stagei. V podstate sa tu predstavila celá slovenská a česká DJská špička. Ale predstavili sa tu aj umelci zo zahraničia – Poľska, Maďarska, Španielska…

3. Prejdime k samotným DJom tohto ročníka. Kto sa teda predstaví 12.októbra vo Vegas clube?
Headlinerom bude MISS RODEZ. Skúsený slovenský matador pochádzajúci z Malaciek. Má za sebou stovky akcií, momentálne vystupuje pod rakúskym bookingom technoelement.at. Známy bude návštevníkom Insomnie hlavne z podujatí Rudava sumer beach a BEE FREE kde je stage managerom na techne. Je aj producentom a remixerom a jeho tvorbu si vypočujete na beatport.com. Hral na akciách po boku djs ako Swen Wath, Luciano, Tomas Schumacher,Ben Sims, Umek, Filterheadz, a mnoho iných.

Eruvie, je mladá, charizmatická DJane pochádzajúca z Popradu, ktorá má toho nahratého už naozaj veľa. Nedávno ste mali možnosť počuť jej set v známej relácii 4 elements na Rádiu FM alebo na radiu Europa 2 v relacii Dance Exxtravaganza. Takisto hrala po boku uznávaných DJov na akciách doma i v Čechách.

Slawo je DJ, ktorého vôbec netreba predstavovať, keďže je rezidentom vo Vegas clube a managerom akcie Disco Sensation. Je zárukou toho, že na párty to vždy na parkete praská a perfektne baví publikum.

4. Ty a COLE budete hrať spolu verzus. Ako došlo k tomuto spojeniu?
S DJom COLEom sa poznáme už veľa rokov. V lete sme si už jeden verzus spolu zahrali a malo to výborný ohlas. Preto som ho oslovil, či to pre ľudí zopakujeme znovu. A on súhlasil.

Ľudia na Slovensku ho poznajú nielen z elektronických akcií ale hlavne kvôli jeho relácii Minimatica, ktorá sa pomaly blíži k 300. vydaniu.

5. A čo DnB stage?
To je skôr otázka na dja 2DO, ktorý má tento stage na starosti. Stavil však na djov KEECO, NEXUSUSS zo Žiliny, INTRO z Bratislavy, domáceho THX, ktorý sa na Insomnii už v minulosti predstavili. Bola to jedna z najlepších akcií v histórii DnB v Hriňovej. K nim sa pripojí aj MC Mosguit, takže je na čo sa tešiť.  Viac info o nich prinesieme v článku špeciálne o DnB stagei.

6. Chceš niečo odkázať návštevníkom Insomnie?
Insomnia je miestom, kde sa stretávajú rôzne generácie ľudí, ktorých zaujíma elektronická hudba. A vždy sa zišli v hojnom počte. Myslím, že tomu nebude inak ani tentoraz a spolu s ostatnými DJmi sa na všetkých veľmi tešíme a dúfame, že si spolu poriadne užijeme túto party.

Zdroj: Insomnia