Inovatívny dj a producent Mickey Pearce (UK) vystúpi v Klube Dole!

Párty KLANG prinesie do bratislavského Klubu Dole ďalšie horúce meno súčasnej basovej scény. Zmes techna, bass music a grime namieša v sobotu 10. mája britský dj a producent Mickey Pearce. Večer mu bude kontrovať český dj Dmit.ry a rezidentná dvojica Bad Mojo & Michael Priest.

Mickey Pearce, pôvodne známy ako Shortstuff, patrí k najoriginálnejším producentom nielen v domovskej stajni Swamp81. Blysol sa dvomi kvalitnými EP, remixami Boddiku či Denzela Curry a Wileyho a vynikajúcou beat tape Up Down, ktorú sprístupnil pred nedávnom na voľné stiahnutie. Ako dj je nápaditý a inšpiratívny, s pravidelnou reláciou na legendárnej stanici Rinse FM, prezentujúcou jeho perkusívny pohľad na bass music, techno a grime. Tento koktajl najlepšie chutí na poriadnom zvuku a preto podmienky na jeho premiérové vystúpenie na Slovensku sú priam ideálne!

Druhým zahraničným hosťom bude neúnavný propagátor novej hudby, pražský dj Dmit.ry. Okrem mimoriadne on-point setov využíva svoje etablované meno na hudobnej scéne na propagáciu domácej tvorby vo svete, prostredníctvom dvoch kompilácií (Top Billin, Beef Records), či vlastnej značky Neo Violence. Jeho vystúpenie bude ideálnym „predkrmom“ pred hlavnou hviezdou večera.

Večer bude v rukách rezidentnej dvojice Bad Mojo & Michael Priest, ktorá už tradične celú noc otvorí a uzavrie. Bad Mojo & Michael Priest stoja za úspešnou párty Hochspannung! a v Klube Dole sa blysnú zmesou bass music, housu a techna, to všetko samozrejme v duchu aktuálnej klubovej scény.

10. 5. (sobota)
Štart: 22:00 hod.
Vstup: 5€
Event: www.fb.com/events/242370202615327

poster_mrksblds

Zdroj: klub Dole