INOTAJ: Vrany – prvý albumový singel s premiérou videoklipu už v novem.

Prvý koncert sme mali minulý rok 20. Decembra, takže čoskoro budeme mať prvé narodeniny. Bol to skvelý rok, nahrali sme album, ktorý dokončujeme práve a zahrali sme cez  20 koncertov, na ktorých sme si tie veci odskúšali pred ľuďmi a bolo to výborné.

Náš prvý album sme nahrali v SMT štúdiu v Bernolákove vo vlastnej réžii a momentálne čaká na poslednú mixáž a master. Bude sa volať Eva a bude na ňom 10 pôvodných skladieb. A ešte stále preňho hľadáme vydavateľa. Prvý singel aj s videoklipom vydávame 27. Novembra, bude sa volať Vrany a klip premiérujeme vo FLAME Music Bare na Štefánikovej 47, kam Vás všetkých srdečne pozývame. Začíname o 20:30.

inotaj

Za niekoľko tých koncertov vďačíme aj Demovnici rádia FM a vydavateľstvu Go2stage. O našej muzike: Hráme čosi čo by sme skúsili definovať ako alternatívny elektronický indie pop. Snažíme sa vychádzať zo Slovenskej hudobnej tradície a miešať ju s modernejším indie zvukom. Používame synťáky a všelijaké lo-fi sample v kombinácii so živými bicími a gitarovými plochami. Všetky skladby sú po slovensky, pretože si zakladáme na úprimnosti a záleží nám na tom aby naša muzika mala aj obsah a aby nám bolo rozumieť. Skladať v slovenčine je výzva ale stojí to za to.

Momentálne pracujeme na ďalšom videoklipe k druhému singlu ktorý by sme chceli dať von začiatkom budúceho roka. A hoci ten prvý album ešte nie je hotový už máme zložených dosť nových piesní na ďalší. Na budúci rok plánujeme tiež nahrať špeciálne live vystúpenie s orchestrom.

Link na fb event: https://www.facebook.com/events/140439952979961/
Link na fb page kapely: https://www.facebook.com/Inotaj-288043698069808/?fref=ts
Link na fb page klubu: https://www.facebook.com/FlameMusicBar/?fref=ts

premiera-klipu-grafika

Zdroj: Flame