Inekafe predstavili nový singel – Ani minútu!

Skupina Inekafe minulý týždeň vypustila svoj prvý oficiálny rádiový singel „Ani minútu“ z pripravovaného nového albumu „Právo na šťastie“, ktorý výjde na jeseň 2011. K vypočutiu je na oficiálnej stránke kapely www.inekafe.sk, alebo tu.
V poradí šiesty štúdiový a zároveň ôsmy radový album Inekafe s názvom „Právo na šťastie“ výjde na jeseň tohto roku. Album je v predfinálnej fáze, hotový na cca 70%! Jeho názov štandardne, ako býva zvykom je odvodený od jednej zo skladieb, ktorá sa na ňom bude nachádzať. Bude to prvý radový album po ôsmych rokoch od vydania zatiaľ posledného s názvom „Bez udania dôvodu“ z roku 2003.
INEKAFE – PRÁVO NA ŠŤASTIE (výjde na jeseň 2011)
INEKAFE

Album výjde v týchto dvoch verziách: KLASICKEJ a LIMITOVANEJ!

1. CLASSIC – štandardné klasické CD (s plastovým obalom) – Classic verzia bude obsahovať 13 skladieb a bude mať štandardný obal.

2. LIMITED – digipack (tvrdený papierový obal s rozšíreným bookletom) – Limited verzia je určená pre zberateľov, najvernejších a najskalnejších fans. Verzia Digipack bude obsahovať 14 skladieb, z toho 13 vlastných a 1 cover od jednej z najvýznamnejších slovenských punkových skupín*. Obal digipacku bude taktiež bohatší na informácie o doske a pesničkách na nej.


Zoznam skladieb (zatiaľ iba v abecednom poradí):
1. 90 %
2. ANI MINÚTU
3. ČO AK NIE?
4. FIGÚRKA
5. KARANTÉNA
6. KEĎ SA VŠETCI ZJEDNOTÍME /cover ZÓNA A/ *
7. KEĎ VŠETKO SA (K)RÚTI
8. KONČÍM
9. KORIDOR DO RAJA
10. PARALYZOVANÝ
11. PETRA PO ROKOCH
12. PRÁVO NA ŠŤASTIE
13. ŠPINAVÉ OBJATIE
14. VEĽKOU PALICOU IV

INEKAFE
Objednávky nového albumu v oboch verziách, respektíve ešte ich predobjednávky, boli spustené hneď po vypustení nového singlu Inekafe „Ani minútu“ do éteru koncom minulého týždňa cez www.inekafe.sk/shop. Za prvé tri dni si ho predobjednalo už niečo vyše 1.500 ľudí a objednávky každým dňom narastajú. Nikde inde sa do jeho vydania nebude dať takto predobjednať ako cez Kafeshop, čo je oficiálny a najväčší predaj merchandise Inekafe vôbec a nikde inde ani neskôr sa nebude dať objednať za tak zvýhodnené ceny už vrátane poštovného a balného ako priamo cez Kafeshop! V prípade digipack verzie pre už spomenutých zberateľov a najvernejších a najskalnejších fanúšikov bude možnosť objednania si tejto verzie CD presne len 100 dní od spustenia objednávok. Po týchto 100 dňoch od spustenia objednávok bude digipack verzia stiahnutá z ponuky a do výroby sa zadá len presný počet kusov na základe objednávok, čo znamená, že bude vyrobených presne toľko kusov digipack verzie, koľko sa naobjedná, čím sa tento tovar stane raritou! Ďalšie kusy sa už nikdy nebudú vyrábať a do obchodov sa verzia digipack nikdy nedostane! Budú ju vlastniť len tí, ktorí si ju stihnú objednať v priebehu tých prvých 100 dní od spustenia objednávok!!! Classic verzia nového albumu sa bude dať objednať ďalej a stále a tak isto sa objaví na pultoch predajní na jeseň 2011. Presný dátum vydania nového albumu Inekafe „Právo na šťastie“ skupina zverejní niekedy v priebehu leta. Viac info na www.inekafe.sk.

Zdroj: RF music agency
Publikoval: Redakcia GREGI.NET