Iné to už nebude, myslí si skupina IMT Smile.

Kapela IMT Smile po hitoch Cesty II. triedy, S.O.S. či Pri tebe predstavuje ďalší singel zo svojho posledného albumu Na ceste 1979, ktorý vyšiel v marci tohto roka.

Nový singel z jubilejného desiateho radového albumu bratov Táslerovcov sa volá Iné to už nebude. O jeho text sa postaral dvorný textár skupiny Vlado Krausz a ako už samotný názov našepkáva, ide o pieseň, ktorá inteligentne a s nadhľadom poukazuje na to, že nie všetko v živote sa mení. Roky síce plynú, ale svet bude vždy taký aký býval.

 „Po minuloročnej „tancovačke“ Cesty II.triedy sme sa toto leto rozhodli trochu zvoľniť tempo a vybrali sme príjemnú oddychovku Iné to už nebude. V týchto horúčavách je predsa ideálne len tak ležať niekde pri vode s drinkom v ruke a táto pieseň sa presne k tomu hodí. Dokonca som už na ňu počul aj názory, že ľuďom pripomína návrat k ranným časom tvorby IMT Smile,“ prezradil líder skupiny Ivan Tásler.

Aktuálny singel skupina už zaradila do svojho koncertného repertoáru. Fanúšikovia si tak pieseň spolu s kapelou môžu zaspievať na letných festivaloch i na blížiacich sa akustických koncertoch, ktoré sa uskutočnia na jeseň v Piešťanoch, Žiline a vo Vysokých Tatrách v Grand Hoteli Kempinski.

IMT Smile-2 (by Marek Luk†ü)

Okrem akustického turné sa kapela spoločne s umeleckým súborom Lúčnica predstaví v decembri u našich českých susedov. Pod taktovkou skúseného režiséra Jána Ďurovčíka v pražskej O2 aréne odznejú skladby z projektu Made in Slovakia, ktorý na Slovensku videlo už viac ako 40 000 platiacich divákov. Ide o netradičné spojenie tanca, hudby, krásy slovenských žien a živelnej energie hudobníkov z kapely IMT Smile. Vstupenky na jednotlivé podujatia si fanúšikovia môžu zakúpiť v predajniach ticketportal alebo na webe ticketportal.sk a ticketportal.cz.

MT Smile & Lúčnica, Praha, 19.12., O2 aréna, vstupenky: https://www.ticketportal.cz/event.aspx?id=-2147483309
web: www.imtsmile.com

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Marek Lukáč