IMT Smile vydali album Valec na platni a predstavili nový singel Pri Tebe. 

Najnovšia skladba kapely IMT Smile je už v poradí treťou ochutnávkou z očakávaného  albumu. Ten sa bude volať Na ceste 1979 a bude obsahovať desať piesní, ktorých autorom je Ivan Tásler. Spolu s novým singlom skupina zverejnila aj obal albumu.

Kapela IMT Smile pre svojich fanúšikov pripravila predvalentýnsky darček v podobe novej skladby Pri Tebe. Text piesne, ktorej slová potešia nejednu romantickú dušu, napísal Vlado Krausz.

„Vlado je IMT Smile. Je jeden z nás. Je až neuveriteľné ako dokonale vie vyjadriť moje pocity bez toho, aby som mu čokoľvek naznačil. Opäť sa dostal ako keby do mňa. Pri Tebe je jedna z najosobnejších skladieb aké sme spolu spravili,“ prezradil o novej piesni Ivan Tásler.

Jubilejný desiaty radový album vyjde 13. marca vo vydavateľstve Universal Music, s ktorým skupina spolupracuje už od roku 1998, kedy po prvýkrát vyšiel album Valec. Ten sa minulý rok dočkal reedície s zremastrovaným zvukom, o ktorý sa postarali zvukoví majstri z legendárnych Abbey Road Studios. Najúspešnejší album IMT Smile vyšiel pred pár dňami v limitovanom počte aj na platni.

Ivan Tasler & IMT Smile-photo 1 (by Lenka Imrichova)

„Je to naša prvá platňa v histórii skupiny. Veľmi sa z nej tešíme. Vždy to bol môj sen, vydávať albumy okrem klasických CD nosičoch aj na vinyle,“  doplnil Ivan Tásler.

Týždeň po vydaní nového albumu Na ceste 1979 vyrazí IMT Smile na turné s názvom Na ceste tour.  Vstupenky si fanúšikovia môžu zakúpiť  v predajniach ticketportal alebo na webe ticketportal.sk.

https://www.facebook.com/pages/IMT-SMILE/141239721276?fref=ts
www.imtsmile.com

IVAN TASLER & IMT SMILE-NA CESTE 1979 (cover)

Zdroj: Universal Music s.r.o.
Foto: Lenka Imrichová