Indietronica: 3. septembra v KC DUNAJ!

Kultová udalosť pre vyznávačov kvalitnej muziky! Klubové upírky a párty vlkodlaci, príďte s nami roztancovať polnoc za zvukov tajomných indie melódií a sugestívnej elektroniky. Hudobný spln prinesie na parket koncert indie-rockovej kapely Dave Brannigan a sety pekelne dobrého zoskupenia Alternatiwave DJs a DJ Diabla. 🧛‍♂️🎸🌕

Dave Brannigan je indie-rocková kapela zo Žiliny s nekonečnou vášňou pre hudbu, hlasy, spoznávanie ľudí a pre život. Štvorčlenná skupina tvorí hudbu ovplyvnenú prevažne rock’n’rollom, indie rockom a príbuznými žánrami. So singlom Moon Acacia sa predstavila v Demovnici_FM a neskôr získala aj nomináciu na Objav roka na Radio_Head Awards. Výhra v súťaži Show Us Your Music kapele priniesla možnosť nahrať single Phony Crown a Golden Mine. Na jar vydala EP s názvom „Brannigan”. Sú na ňom skladby, ktoré zložila od vydania svojho debutu. 

Alternatiwave DJs je klubové zoskupenie, ktoré sa nesie na vlne toho najlepšieho z nezávislej scény. V ich vycibrenej selekcii nás čaká pestrá kolekcia indie rocku, indie popu, noise poup, elektroniky, experimentalu, shoegaze, post-punk revivalu, post-punku, dance-punku či alternative rapu.

DJ Diablo (Indietronica resident) je polovica ostrieľanej dvojice DJov Diablo & Krto, ktorí hrajú súčasné skladby s výberom najlepších trackov z minulosti. V ich setoch nájdete okrem 80s aj aktuálne žánre ako indie, glamour či electropop. Diablo & Krto majú bohaté zážitky z Depeche Mode parties ale aj z afterparties po koncertoch tejto kultovej skupiny.


🗓️ 3. 9. (piatok)
🕘 Štart: 21:00 hod.
🎫 Vstup: 6€
FB event: https://www.facebook.com/events/3001992366741692

Zdroj: KC Dunaj