IMT Smile pripravili valentínsky darček. Hit Opri sa o mňa v netradičnej podobe aj s videoklipom.

Rok  2020 bol pre skupinu  IMT Smile v zamení výberu hitov za obdobie 1998 – 2020. Ten sa samozrejme nezaobišiel bez raritných nahrávok. Jednou z nich je aj skladba Opri sa o mňa, tentokrát však s číslovkou 2, a live verziou z bratislavského klubu Babylon z apríla roku 2004. Na archívnych záberoch uvidíte vtedajšie zloženie skupiny IMT Smile,  Ivan Tásler, Miro Tásler Viktor Špak, Tomi Okres, Marián Slávka, Stano Kociov a Peter Lipa ml.

Ako hovorí Ivan Tásler : Je to stále pokračovanie nášho príbehu, príbehu IMT Smile, a som veľmi rád, že tento príbeh má toľko zaujímavých kapitol, a jedna z nich sú tieto rarity a nahrávky z koncertov. A tiež ma teší, že je to príbeh spojený s obrovským množstvom ľudí, kde každý priniesol to svoje. A aj táto verzia je toho dôkazom. A keďže je o pár dní aj Valentín, je to náš darček pre všetkých, ktorí majú radi hudbu IMT Smile.

Samozrejme príbeh pokračuje pretože IMT Smile pracuje na nových skladbách. „ Chceli by sme tento rok, v prvej polovici roka vydať nový album, robíme, skladáme nahrávame, to je to čo môžeme robiť, takže pracujeme na novom albume.“

IMT Smile  – Opri sa o mňa 2 (live at Babylon 2004)
hudba: Ivan Tásler
text: Vlado Krausz
Video : ISRC:     SK-V01-21-00018
Audio : ISRC SKA010500079
Ivan Tásler: elektrická gitara, spev
Miro Tásler: klávesy, vokály
Viktor Špak: elektrická gitara, vokály
Tomi Okres: basa, vokály
Marián Slávka: bicie
Stano Kociov: akordeón
Peter Lipa ml.: klávesy
Nahrávané live v Babylone (Bratislava 2.4 a 3.4. 2004) Nahrával a mixoval : Ján Došek

 

IMT Smile AJ TO JE ŽIVOT – B STRANA RARITY & LIVE: https://imtsmile.lnk.to/AjToJeZivotB
ŽIVOT IMT Smile 1998 -2020: https://imtsmile.lnk.to/zivot

Zdroj: TS