IMT Smile a Lúčnica pridali ďalšie predstavenia, vystúpia opäť aj v Košiciach.

Kapela IMT Smile a Umelecký súbor Lúčnica už pred časom oznámili návrat ich úspešného spoločného projektu Made in Slovakia. K avizovanému predstaveniu 22.decembra v Bratislave teraz pre veľký záujem pridali aj ďalšie.

Minuloročná premiéra veľkolepého predstavenia jednej z našich najúspešnejších hudobných skupín a legendárnej Lúčnice zožala tie najlepšie ohlasy a doposiaľ ju videlo vyše 50 tisíc nadšených divákov. Preto sa rozhodli s projektom vystúpiť aj v decembri tohto roka. Vstupenky na bratislavské predstavenie sa začali okamžite po zverejnení termínu „rozchytávať“ a tri mesiace pred jeho znovuuvedením sú už takmer vypredané. Aj samotných organizátorov takýto masový záujem veľmi milo prekvapil, preto sa rozhodli v hlavnom meste pridať ešte jedno predstavenie 21.decembra, rovnako v Incheba Expo Aréne. Zároveň, po vlne neutíchajúcich žiadostí od fanúšikov z východného Slovenska, vystúpia s projektom Made in Slovakia opäť aj v košickej Steel Aréne a to 15.decembra.

Radosť z takéhoto záujmu neskrýva ani líder IMT Smile a jeden z producentov projektu, Ivan Tásler: „Toľko pozitívnych ohlasov nás všetkých nesmierne teší. Už pred rokom sme pridávali predstavenia, v Bratislave sme napokon odohrali až tri a v Košiciach dve. Tento rok sme sa opäť rozhodli vyhovieť fanúšikom, ktorí nás zaplavili prosbami, aby sme program zopakovali aj v Košiciach. Východniarom sa predsa nedá odolať a už teraz sa na nich tešíme. Zároveň lístky v Bratislave sa rýchlo vypredali, napríklad na sedenie ostalo po pár dňoch v predaji už len pár kusov. Do decembra je ešte ďaleko, tak sme pridali ďalšie predstavenie aj tu, aby mal každý, kto má záujem, možnosť sa na predstavenie dostať.“

O nezabudnuteľný hudobno-tanečný zážitok sa postará takmer 150 členný tím účinkujúcich a organizátorov, ktorý sľubuje okrem úžasnej svetelnej show, jedinečnej scény a dych vyrážajúcich výkonov na pódiu aj nejaké novinky. Oproti minulému roku tak program prejde aj malými zmenami, ktoré ho ešte viac vyšpičkujú. To všetko opäť pod vedením úspešného režiséra Jána Ďurovčíka, ktorý s Lúčnicou aj IMT Smile spolupracuje aj na iných projektoch a dôverne obe telesá pozná.

Zároveň, ak vo vás drieme tanečný či spevácky talent a raz v budúcnosti máte túžbu aj vy stáť na obrovských pódiách a byť súčasťou podobného projektu, akým je práve Made in Slovakia, máte jedinečnú príležitosť. Lúčnica vás pozýva na konkurz do svojho tanečného súboru a speváckej skupiny, ktorý sa uskutoční 28. a 29. septembra v priestoroch Lúčnice na Štúrovej ulici v Bratislave (viac info na www.lucnica.sk).

Okrem pripravovaných troch predstavení na Slovensku sa IMT Smile a Lúčnica predstavia 19.decembra aj divákom v pražskej O2 arene. Aj tohtoročný koncertný december sa tak bude niesť v znamení Made in Slovakia. Vstupenky sú dostupné v predpredaji v sieti Ticketportal.

Termíny predstavení:
15. december 2015, 19:00 hod.- Steel Aréna, Košice
19. december 2015, 19:00 hod.- O2 arena, Praha
21. december 2015, 19:00 hod.- Incheba Expo Aréna, Bratislava
22. december 2015, 19:00 hod.- Incheba Expo Aréna, Bratislava

Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk
Viac info na: www.facebook.com/imtlucnicadl=0

IMT Smile a Lucnica 2015_logo

Zdroj: Anna Tásler-Onderková – PR manager projektu IMT Smile a Lúčnica