Imagine Dragons vydávajú záznam z posledného turné!

Americká kapela Imagine Dragons sa za posledné roky etablovala medzi jednu z najúspešnejších rockových kapiel súčasnosti. Množstvo hitov, originálne klipy a najmä vypredané svetové turné toto štvorčlenné zoskupenie z Las Vegas katapultovalo medzi najobľúbenejšie kapely súčasnosti. Niet sa preto čomu čudovať, že sa kapela rozhodla úspech svojho posledného turné zaznamenať a teraz ho vydáva na niekoľkých formátoch…

Práve dnes prichádza na trh album Smoke + Mirrors Live, ktorý mapuje mimoriadne úspešné turné, ktoré kapela absolvovala v období od apríla minulého do februára tohto roka. Imagine Dragons počas turné, ktorým podporili svoj druhý štúdiový album Smoke + Mirrors, odohrali takmer 110 koncertov. Potešili tak fanúšikov z Ameriky, Brazílie, Mexika, Kanady, Japonska, Číny, Južnej Kórey, Austrálie, a samozrejme aj z Európy. V rámci európskej časti turné nezabudli ani na Slovensko, kde sa predstavili v januári v bratislavskej Aegon aréne.

Photo_Smoke_ _M_300CMYK

Či už si chcete tento jedinečný hudobný zážitok pripomenúť, alebo len dohnať zameškané, teraz máte možnosť! Okrem digitálnej verzie bude album Smoke + Mirrors Live k dispozícii tiež na DVDBlu-ray, či ako limitovaný komplet CD+DVD. Obidva vizuálne nosiče prinášajú nielen kompletný koncertný záznam, ktorý ponúka live verzie všetkých hitov kapely, vrátane songov ShotsIt’s TimeDemonsOn Top Of The World či I Bet My Life, ale aj alternatívne verzie niekoľkých bonusových skladieb.

Imagine Dragons svojou živou novinkou Smoke + Mirrors Live potvrdzujú, že právom patria medzi najúspešnejšie americké rockové kapely súčasnosti. V prvom rade však dokazujú aj to, že vedia robiť skvelú hudbu a šou, pričom sa bez problémov zaobídu bez štúdiových kúziel a trikov.

Imagine Dragons vydávajú živák “Smoke + Mirrors Live“. Titul vychádza na DVD, Blu-ray a tiež ako komplet CD+DVD pod hlavičkou Universal Music!

https://www.imaginedragonsmusic.com
https://www.facebook.com/ImagineDragons

smoke+mirrors live

Zdroj: Universal Music s.r.o.