No Identity: 13. marca v Radosti!

Po prvom, myslíme že celkom úspešnom diely sa NO IDENTITY prihlási opäť o slovo a to presne vo štvrtok 13. marca.

Miesto konania sa nemení, takže opäť sa stretneme v útulnom a pozitívnou atmosférou nasiaknutom klube Radosť na Obchodnej ulici v Bratislave. Tento legendárny priestor asi netreba nejako bližšie predstavovať, keďže skoro každý z nás tam už zodral nie jedny tanečné topánky. A ten kto ešte nie, môže ich zodrať spolu s nami v túto noc.

Na rozbeh druhého dielu sme si pozvali tentokrát nováčika skrývajúceho sa pod nickom Makito. Nás už dávno presvedčil o svojich kvalitách na súkromných žúrkách, či presvedčí aj vás bude na ňom. My veríme, že si vás svojim podaním zmesi techna a techhousu získa. Ďalej sme radi, že naše pozvanie opäť prijali mladí, veľmi šikovní slovensko-rakúsko-švajčiarsky punkáči stojaci za projektom Kellerkult, ktorý nás na prvom diely príjemne prekvapili svojou víziou techhouse-u a techna. Veríme, že v nadstavenom štandarde nepoľavia a budú pokračovať aj na druhom pokračovaní tejto klubovky. Ako headliner večera sa predstaví matador slovenskej scény, človek, ktorý roztáčal platne po celom Slovensku, Českej republike a takisto v Rakúsku, Chorvátsku a v ďalších krajinách Európy. Produkčne sa podieľa na viacerých eventoch a festivaloch na Slovensku. Je ním jediný človek vo vesmíre, ktorý má ženskú prezývku a výzor drsného chlapa, jediný človek, ktorý ešte stále dokáže piť vodku počas celej noci bez väčšej ujmy na zdravý, technoguru dnes už manžel a výborný otec Miss Rodez. Prisľúbil nám troška „tmavší“ set než sme u neho zvyknutí, takže uvidíme čo si pre nás pripraví.

Úlohy spraviť pomyselnú bodku za nocou sa zmocní Philip Tp, ktorý je nielen dj, ale aj vlastník 50 % akcií NO IDENTITY:) Tešiť sa môžete na skvelý set s dokonalým výberom trackov.

Takže čo dodať? Asi len to toľko, že treba zažiť:)

banner_No_Identity

Zdroj: No Identity