Ear-Gasmic „Coming On Strong Edition“ s DJom SIGNUM: Videoreport!

V sobotu 30. 05. 2015 sa v bratislavskom klube UHU konala ďalšia veľká edícia trancovej klubovky Ear-Gasmic nesúca podtitul „Coming On Strong Edition“, kde po prvý krát na Slovensku vystúpil headliner SIGNUM z Holandska.

Tomu na 2 stagoch robili support DJi ako Unbeat, Kristy Jay, COLE, PACE TO P. M., JoshJoy, Andre Pastor, Deyer, Jaccob a Wireez. Atmosféra bola opäť vynikajúca, Ron Hagen aka SIGNUM nešetril trackmi zo svojej produkcie a preto vám teraz prinášame menší záznam formou videí z tejto noci.

Ďalší Ear-Gasmic „DAMAGED Edition“ sa bude konať po dlhšej letnej prestávke 05. 09. 2015 opäť na 2 stagoch v klube UHU a ako headliner sa tu predstaví úplne po prvýkrát aktuálna veľká britská hviezda JORDAN SUCKLEY. Ak máte v pláne si prísť túto akciu užiť, môžete sa už teraz pridať do našej udalosti na facebooku https://www.facebook.com/events/1446991798950415 .

Všetky ďalšie informácie párty Ear-Gasmic sa dozviete ako prví priamo na našej FB fan page: https://facebook.com/eargasmic.official .

Výber videí:

Celý zoznam videí: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdG_aHFfYWj9uBoopLxiKm22CS60cz-EF

Signum plagat

Zdroj: Ivo Ninja