Hudobná súťaž Citymusicshow 2018 odštartovala.

Po úspešnom prvom ročníku hudobnej súťaže sa v Trnave bude konať hudobná súťaž s názvom City music show vol. 2. Ide o multižánrovú súťaž, to znamená že nie je obmedzenie na hudobný štýl. Prihlásiť sa môže hocikto, kto má kapelu, vie hrať na hudobný nástroj, alebo len spievať.

Súťaž sa bude konať v hudobnom klube amerického typu City Music Club v Trnave s veľkým pódiom, výborným zvukom, svetlami a kapacitou 350 ľudí. Prihlasovanie kapiel začalo 15.2. 2018 a bude trvať do 30.04.2018. Počet je obmedzený na maximalne 10 kapiel, ale minimálne musí byť aspoň 5. Čím skôr sa kapela prihlási, tým má väčšiu šancu hrať kvalifikačné koncerty.

Súťaž začne v máji 2018 , prvé kolá budú 4.5 resp. 11.5 a finále bude 25.5.  Hlasovanie o postup kapely sa uskutoční priamo v daný hrací deň a hlasovať môžu len ľudia prítomní na koncerte. Kapela s väčším fan-klubom má väčšiu šancu na postup. Pre víťazov súťaže máme nachystané lákavé ceny ako napríklad účinkovanie na trnavskom festivale EKO-fest, účinkovanie na festivale Táčkofest, účasť na festivale Na kolesách proti rakovine, nahrávanie v profesionálnom štúdiu , finančná odmena v podobe poukazov na nákup v hudobninách, a mnoho ďalších cien od sponzorov súťaže.

Všetky podrobné informácie o prihlasovaní kapiel, podmienkach a celej súťaži budú na webe : www.citymusicshow.sk

Kontakt: citymusicshow@gmail.com
FB: www.facebook.com/citymusicshow

Zdroj: TS