CITY MUSIC SHOW 2018: POZNÁME VÍŤAZA!

Dňa 25.5.2018 sa v Trnave v City Clube konalo finále druhého ročníka hudobnej súťaže City Music Show, v ktorom sa predstavilo 5 súťažných kapiel + špeciálny hosť FidliCanti.

Zo semifinálových kôl postúpili kapely: Partyzáni, Crosswalk, Wasted strings, Fáza, Pell MEll 59.

Finále, tak ako aj semifínále sa nieslo v príjemnom duchu v city clube v Trnave. O poskytovanie informácií o priebehu finále sa staral moderátor Martin Rybanský.

Po odohratí posledného súťažného koncertu bolo spustené hlasovanie formou odovzdania hlasovacieho lístka a po spočítaní hlasov a koncerte špeciálneho hosťa prišlo k slávnostnému vyhodnoteniu výsledkov a odovzdaniu cien výhercovi.

  • Na piatom mieste sa umiestnila kapela Partyzáni z Bratislavy
  • Na štvrtom mieste končí kapela Fáza z Leopoldova
  • Tretie miesto patrí žénskému zoskupeniu Wasted strings zo Žiliny
  • Druhé miesto patrí kapele Crosswalk zo Šale

Jednoznační víťazi súťaže sa stala kapela PELL MELL 59 z Drietomy, ktorá presvedčila odbornú porotu – p. Pavla Šindlera a p. Ivana Adámyho aj väčšinu návštevníkov.

  Víťazi si odniesli veľké množstvo fantastických cien ako nákup v hudobninách JimmyMarket v hodnote 200 eur, účinkovanie na festivale EKOfest v Trnave, účinkovanie na festivale Táčkocup a fest v Horných Orešanoch účinkovanie na festivale Na kolesách proti rakovine v Smoleniciach,  16 hodín v nahrávacom štúdiu MK Production Jimmy Market,  kadernícke služby v ILIZEN, ochutnávku burgrov v Hollywood Burger, strelba na strelnici od MK shooting, permanentku do posilňovne a aróma terapiu v Gym Albert

Pred vyhlásením výsledkov vystúpila kapela FidliCanti – minuloroční víťazi súťaže , ktorá svojimi pesničkami roztancovala snáď každého návštevníka.

Hlavný organizátor súťaže odporúča kapelám, aby sa zúčastňovali rôznych súťaží, pretože je to dobrá cesta ako sa jednoducho zviditeľniť.

www.facebook.com/cityclubTrnava
www.facebook.com/citymusicshow

Zdroj: TS