Hudba bez bariér má za sebou ďalší ročník!

Pozrite si na fotografiách atmosféru najobľúbenejšej hudobnej benefície. Svoj štvrtý ročník má za sebou obľúbená benefícia Hudba bez bariér. Podujatie, ktoré každoročne spája na jednom pódiu tie najväčšie spevácke hviezdy pre dobrú vec, sa tento rok konalo v Liptov Aréne Tatralandia.

Hudbu bez bariér už tradične otvoril Majster Slovenska v hre na klasickú gitaru Dávid Bílek, ktorý sa už stal nepísaným “maskotom” tohto podujatia. Tentokrát sa predstavil v gitarovom sóle v sprievode mladej talentovanje, iba 12-ročnej bubeníčky Lindy Gažovej.

Na pódiu sa následne postupne predstavili Katarína Ivanková spoločne s Folklórnym súborom Majerán Liptovský Hrádok, kapela King Shaolin, Celeste Buckingham, Katka Knechtová, Sima Martausová v spoločnom vystúpení s Dievčenským speváckym zborom Slovenského rozhlasu a Martin Harich.

Práve Sima a Martin Harich sa neskôr objavili na javisku aj spoločne, a to vo svojom duete s názvom Spojiť sily, ktorý napísali a venovali hendikepovaným športovcom, ktorým organizátor podujatia, občianske združenie Parasport24 každoročne venuje výťažok z vstupného.

Na záver sa predstavila skupina Polemic, ktorá je rovnako ako Celeste Buckingham, Martin Harich i Sima Martausová pravidelným účinkujúcim Hudby bez bariér. Celým večerom hostí sprevádzala moderátorka Lucia Nosko.

Som veľmi rád, že sme mohli opäť urobiť skvelú akciu, na ktorú sa ľudia radi vracajú a verím, že tak bude aj budúci rok, keďže chceme ostať verní priestorom na Liptove a najlepšou reklamou pre ďalší ročník bude skvelo zvládnutá tohoročná akcia, na ktorú sa prišlo pozrieť 1500 ľudí. No skvelá akcia sa neurobí bez skvelých ľudí, preto ďakujem všetkým, ktorí nás podporili, aby sme ľahšie mohli pomáhať iným,“ bilancuje uplynulý ročník podujatia bezprostredne po jeho skončení organizátor Hudby bez bariér Miroslav Buľovský, ktorý je zároveň zakladateľom občianskeho združenia Parasport24.

 

O občianskom združení PARASPORT24

OZ Parasport24 bolo založené v roku 2006 a venuje sa organizácii rôznorodých projektov na podporu hendikepovaných ľudí, ktorí ako jednotlivci majú obmedzené podmienky na získavanie finančných a iných prostriedkov pre vlastný rozvoj. Prostredníctvom športu majú občania so zdravotným postihnutím lepšiu možnosť zaradiť sa do bežného života.

Viac info:
www.parasport24.com        
www.facebook.com/Parasport24

Zdroj: TS