Housemusic.sk oslavoval 5. narodeniny v Nu Spirite!

V sobotu 7. apríla sa v clube Nu Spirit oslavovalo 5. výročie založenia hudobného portálu Housemusic.sk. Medzi najvýznamnejšie a najočakávanejšie tváre patrili zvučné mená tejto oblasti ako DJ Tráva, SouTHboy, Wychitawacs či Dodo.man. Taktiež nás prišli pozrieť aj chlapci – Bollo, Koki a dvojica Sensoreal.

Od 21.00 pri bare hral producent, DJ a majiteľ vydavateľstva v jednej osobe – Soluble Bollo. O 22.00 nastúpil na Main Stage DJ a producent SouTHboy. Po dvoch hodinách ho nahradila dvojica Sensoreal a o 4.00 nadránom zobrala do parády celý podnik najočakávanejšia tvár – DJ Tráva.

BAR STAGE                        
21:00 – BOLLO                        
00.00 – KOKI                        
02.30 – SOUTHBOY                   
                                  
                                  
MAIN STAGE
22:00 – SOUTHBOY
00.00 – SENSOREAL
02.00 – DRINKTEAM
04.00 – DJ TRAVA
05.30 –      the final countdown

Väčšinu trackov a celkovo hudbu treba vynachváliť. Dávno som sa nebavila tak, ako túto sobotu. Tí, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nemohli prísť, môžu teraz ľutovať ☺ .

V neposlednom rade treba pogratulovať obsluhe. Na pľaci sa pohybovalo nespočetné množstvo podgurážaných ľudí a tieto baby všetko zvládali s úsmevom na perách. Osobitná vďaka patrí čašníčke Nike, ktorá sa nielen na nás, ale aj na všetkých naokolo, pri každom kroku okolo nás, usmievala od ucha k uchu a tvorila tým perfektnú atmosféru.

Portál Housemusic.sk si za svoju 5 ročnú cestu vyslúžil veľa uznania a táto oslava si zachovala rovnako dôstojnú tvár, akú si za svoju kariéru udržuje aj samotný portál. Čo viac dodať, už snáď len toľko, že nás teší úspech všetkých, ktorí sa na celej veci akokoľvek aktívne zúčastňujú a želáme im všetko najlepšie a mnoho úspechov do budúcnosti!

Housemusic.sk

Napísali: Daura & Veronika Sivoková – Nika
Publikoval: Daura