Trident 93: Vystúpi aj slovinec Smooth!

Ďalšie pokračovanie najstaršej pravidelne fungujúcej dnb party [[[TRIDENT je pripravené na sobotu 10. Decembra 2011. Vydanie s poradovým číslom 93 navyše prinesie slovenskú premiéru!

Po prvý krát totiž na Slovensku vystúpi extra talentovaný slovinský producent SMOOTH, ktorého prudko tanečné pecky valcujú čoraz väčší záber tanečných parketov. Jeho veľký potenciál si ako prvý výrazne všimol dj a producent Futurebound, ktorý ho okamžite zobral pod krídla svojho úspešného vydavateľstva Viper Recordings.

O tom, že [[[TRIDENT93 nezostane nič dlžný svojmu podtitulu “crawl move”, hovoria aj ďalšie mená na line-upe tejto party. Z Prievidze dorazí doslova rozsekať návštevníkov osvedčená úderná dvojka CENCO & DYKMAN. Supportovať im budú domáci djs KATO, PIATOK a PAPLON. Tradične na [[[Tridente nesmie chýbať ani kvalitný vocal support a to v podaní ostravského MC TWEETY TWIZTA a rezidenta MC BRUSHa.


Party [[[TRIDENT93 “crawl move” sa odohrá štandardne v Jazz Rock Clube so začiatkom o 21. Hodine. Entry je nastavené na 4 €.

– OFFICIAL LiR WARM UP – Party bude zároveň oficiálnym Warm Upom LET IT ROLL winter Slovakia, preto tu bude možné kúpiť predpredajové lístky bez poplatkov ! Navyše jeden z návštevníkov vyhrá počas akcie vstupenku ZADARMO !!!

Trident 93
Zdroj: Trident
Publikoval: Redakcia GREGI.NET