House music vonku pri vode? Realita už túto nedeľu…

Ak ste fanúšikom elektronicej hudby a zároveň preferujete tráviť víkend vonku máme pre vás dobrú správu. Už túto nedeľu štartuje v bratislavskom bare/bistre/hosteli Lodenica akcia Breaking Into Summer.

DJi budú hrať priamo na brehu Dunaja kde si vy môžete zatancovať, vychutnať dobré a kvalitné jedlo bistra alebo si dať drink z dobre zásobeného baru. Prídite autom, na loďke, s kočíkom, na korčuliach, bicyklom, na koni, so psom alebo pešo, všetci ste vítaní.

Na úvodnej Breaking Into Summer sa v nedeľu v Lodenici postarajú známe mená hudobnej scény. DJ Breeth, známy svojou reláciou 4 elements na Rádiu_FM, Dj-ská dvojica PLUSplus a Milos, ktorého môžete poznať ako moderátora a spolutvorcu relácie Leporelo_FM na Rádiu_FM alebo rezidenta bratislavského Nu Spirit Clubu. Mená DJ-ov už naznačujú, že sa bude hrať kvalitná house music, ktorú si vy budete môcť v Lodenici vychutnať každú nedeľu.

Aby ste do Lodenice trafili, určite si pozrite inštrukcie na stránke www.lodenica.eu alebo na FB evente Breaking Into Summer https://www.facebook.com/events/214068995406817/

Lodenica sa nachádza v bratislavskej Karlovej Vsi, na brehu Dunaja pri Botanickej záhrade.

V nedeľu vás čakáme a tešíme sa na Vás!!!

Breaking Into Summer
nedeľa, 30. jún 2013
Lodenica, Bratislava
Breeth (4elements/Rádio_FM)
Milos (Leporelo./Rádio_FM)
PLUSplus (H!PE)

www.lodenica.eu
www.facebook.com/dj.michal.breeth
www.facebook.com/usPLUSplus
www.facebook.com/milosthelosh
www.facebook.com/lodenica.eu
www.radiofm.sk

Zdroj: Milos