DR. MOTTE prvý krát na Slovensku v Spirit Clube!

V piatok 13-teho sme si pre vás v rámci otváračky nášho Spirt Clubu pripravili naozajstnú lahôdku, punkáča z Berlina otca „Loveparade“ DR. MOTTE-ho.

V Bratislave sa predvedie klasik európskej techno scény. Otec uletenej LOVEPARADE – legendárnej party, na ktorej sa počas sedemnástich rokov zabavili milióny ľudí. Hrdina celej generácie clubberov príde svoje posolstvo odovzdať prvýkrát aj na Slovensko.

DrMotteTS

Dr. MOTTE (Mattias Roeingh) stojí za gramcami už takmer tridsať rokov. Aj vďaka nemu sa z Berlína stalo hlavné mesto európskej elektroniky. Je motor, ktorého rachot rozbúchal už tisíce parketov. Inak to nebude ani v piatok 13. 12. 2013 v Spirit klube na Šafárikovom nám.

Mattias v 80´rokoch hral v punkovej kapele (Toten Piloten), aby v ich polovici pričuchol k bassu, gramofónu a mixu. Od tej doby sa začína formovať budúci veľmi úspešný dj, producent, promotér a veľvyslanec elektronickej hudby na svete!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/90587″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Mattias je v najlepších rokoch, stále aktívne produkuje, hráva organizuje party.
Jeho sety sú farebné, ale aj temné… šťavnaté pohybujúce sa medzi hudobnými dekádami s prvkami súčasných tanečných trendov. Jeho mixy sú zmesou: techna, tribalu, vocalu, techhousu skratka dobrého undergroundového zvuku.

Mattias nelení ani s produkciou, počas najväčšieho úspechu „Loveparade“ vydával s Westbamom, zo súčasnosti vyčnieva spolupráca s rešpektovaným Robertom Babiczom.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/13785976″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Dr. Motte patrí medzi djov a osoby svetovej tanečnej scény, ktorí sa neodškriepiteľne zapísali svojimi výsledkami do pamätí miliónov clubberov nie len v Nemecku, ale na celom svete. Hráva rešpektované kluby a festivaly, počas jeho bez mála tridsať ročnej kariéry toho stihol naozaj veľa. Dôkazom jeho zanietenosti v hudbe je aj snaha zapísať elektronickú hudbu do svetového dedičstva UNESCO.

To, čo predvedie slovenskému publiku po prvý raz, a nie len slovenskému ale aj regiónu v ktorom, ako vraví ešte nehral, si nenechaj ujsť. Vypočuť si dlhoročné skúsenosti s elektronikou od takého punkáča sa v klubovej verzií neodohráva každý víkend…

DR. Motte´s music:
https://soundcloud.com/dr-motte
https://soundcloud.com/dr-motte/sets/praxxiz-releases
https://soundcloud.com/dr-motte/dr-motte-charts-10-13-teaser
https://soundcloud.com/dr-motte/dr-motte-meets-gabriel-le-6
https://soundcloud.com/dr-motte/dr-motte-meets-gabriel-le-3

Loktibrada – Ak sa bavíme o otcovi „Loveparade“, treba napísať aj to, že sa predvedie aj otec formovania domácej  scény, slovenskej produkcie, známej široko ďaleko. Dobrý večierok bez Loktibrady sa určite nezaobíde.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/339979″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

To najlepšie čo doma máme predstaví, ako vyzerá ten slovenský punk.Všetko ostatné už potom viete, Oľga & Jozef, jeden z najtalentovanejších producentov a djov atď.. Príď ho pozrieť.

brada

Loktibrada´s music:
https://soundcloud.com/user3029835
https://soundcloud.com/user3029835/loktibrada-subclub-31may2013
https://www.discogs.com/Loktibrada-And-Rumenige-Evergreens-Everblacks-A-Standa-DJ-Mix/release/239803
www.standa.net

Dj Breeth – Michal je stálicou tanečnej scény u nás. Aktívne sa djingu venuje už dvadsať! rokov, čo je len o desať  menej ako headliner večera. Dvadsať rokov, je v živote mladého muža naozaj dosť :)

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/301280″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

No za ten čas nelenil a ako jeden nie z veľa djov u nás, má už čo to pochodené. Moderovanie „essential“ relácie „4 elemens“ oslávi na budúci rok okrúhlu desaťročnicu, pri ktorej zrode stál práve Michal. Heineken Balaton Sound,  Beatpatrol, Hradhouse, Creamfields, Telekom Bonusz Festival, Paul Van Dyk in Cz/Sk, či gig v Bahraine, to sú miesta, kde mohol svoj pohľad na súčasnú „EDM“ Breeth prezentovať.

Breeth 214c

V djliste toho má Breeth naozaj dosť, no ako sám poznamenal, s DR. Mottem ešte nehral. To ako sa mu to podarí zaujíma nejedného z nás.

Breeth´s music:
https://soundcloud.com/breeth
https://soundcloud.com/breeth/michal-breeth-live-platform

Kevi Anavi – Šikovná djka a producentka sa tento rok rozjela. Vydáva na menšom španielskom labeli „Lupara rec.“ Jej pesnička „Fish Song“ vyšla na „Ibiza tribe vol. 1“ práve na značke „Lupara rec.“

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/268074″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

V súčasnosti robí na zaujímavej kooperácií s veľmi talentovanou a známou speváčkou. Treba sa nechať prekvapiť! Čo ak práve ona zaspieva na grand openingu?

keviTS

Kevi ´s music:
https://soundcloud.com/kevianavi
https://soundcloud.com/kevianavi/kevi-anavi-smooking-my-soul
https://soundcloud.com/kevianavi/autumn-sunday-house-mix
https://www.youtube.com/watch?v=YJ0oBTiDm3U
https://ivanapesekyova.wix.com/kevianavi

Violetta – Doplní nadupaný line up, snáď nadupaným mixom. A zadupe.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/1982968″ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

violetta

Violetta´s music:
https://soundcloud.com/ultravioletdj
https://www.mixcloud.com/menodp/hor%C3%A1re%C5%88-mix/

Nenechaj si újsť tento veríme uletený večierok.

https://www.facebook.com/DrMotteOfficial
www.twitter.com/dr_motte
www.mixcloud.com/doctormotte
www.youtube.com_PRAXXIZtv

FB event: https://www.facebook.com/events/201460856708901/
www.spiritclub.sk

motte

Zdroj: Spirit club