House Invasion: Predstavuje sety účinkujúcich djs!

V sobotu 21. januára 2012 privíta nitriansky klub Barracuda trojicu DJs, ktorí sa postarajú o to aby roztancovali tanečný parket elektronickou tanečnou muzičkou. A čo majú páni Tripmain, Smoly a Paulo Mewini spoločné okrem toho, že im pomenej rastú vlasy? ;-)

Omáčky o tom ako milujú DJing a hudbu vynecháme a vypočujte si ich mixované sety ako pozvánku na sobotňajšiu akciu v nitrianskej Barracude.

Ako prvý Vás pozýva náš hlavný hosť žijúci v Českej republike, pán Tripmain. Vypočujte si jeho live set, ktorý namiešal spolu so svojím DJským partnerom Bon Finixom na letnom festivale Macháč.

Druhou pozvánkou si Vás dovoľuje osloviť známa postavička slovenského DJingu, ktorá momentálne žije v Bratislave a tým je pán Smoly. Setík namiešal zhruba pred mesiacom ale jeho názov (v skratke WTGN) nám nechce prezradiť ;-)

Posledný set je od „horehronského blaváka“ Paula Mewiniho. Ten si zobral tentokrát na mušku produkciu dvoch pánov Paula a Fritza Kalkbrennerových a spojil do jedného setu.

Tešíme sa na Vás priatelia a veríme, že našou novou klubovkou v nitrianskom klube Barracuda v sobotu 21. januára 2012 to spolu všetci roztočíme. Pripravené máme aj pár mixovaných CDs od vystupujúcich DJs, takže „housová invázia“ môže začať.

HOUSE INVASION
21.1.2012 @ Barracuda club, Nitra
Štart: od 22:00 hod.
Djs:
Tripmain (CZ)
Smoly (SK)
Paulo Mewini (SK)

House Invasion

Zdroj: House Invasion
Publikoval: Redakcia GREGI.NET