Hottaflex Kodak na Mighty Vibez už v stredu!

Hottaflex KODAK je legendárna postava viedenskej reggae scény už vyše 30 (!) rokov. Fotograf a kameraman, aktivista, selector a správca webu rebel-radio.org odišiel v 70-tych rokoch do Londýna, kde chcel byť priamo v centre punkovej revolúcie. Tu sa z neho pod vplyvom kamarátov z Jamajky stal reggae addict.

Spolu s DJom Lepkem založil v Londýne pirátske reggae Rebel Radio. Počas svojho života takmer 20 krát navštívil Kingston. Neohrozene s kamerou zaznamenával skutočný miestny ghetto life a sound systémovu kultúru. Neskôr vo Viedni zaúčal do všetkého, čo k autentickému reggae patrí selektorov ako  OSS BOSS (Jah Powa Sound), MIGHTY JUST (BadFish Sound) či KIKI RELOADER (Kikis Hi Fi).

Sme hrdí na to, že prijal naše pozvanie na novembrové Mighty Vibez. Všetkým, ktorí chcú naozaj počúvať, ponúkne VETERAN KODAK selekciu svojich obľúbených foundation tunes. Nenechajte si ujsť príležitosť exkluzívne si v Bratislave zažúrovať s človekom, ktorý už osobne žúroval s osobnosťami ako Dennis Brown, Shabba Ranks či speváčkou (dcérou Johnyho Rottena) Ari Up.

Streda 16.11. od 22:00, entry 3e.
https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=170994116326548
https://www.subclub.sk

Mighty Vibez

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET