Horor Spiknutie z vás vycicia krv!

Na premiéru slovenského mysteriózneho hororu SPIKNUTIE sa môžte dostať skutočne ojedinelým spôsobom. Tvorcovia filmu pripravili pre záujemcov unikátnu súťaž. Odvážni návštevníci zaplatia za film vlastnou krvou, a to doslova!

Fanúšikovia hororu sa majú na čo tešiť! Už o 10 dní bude mať premiéru nový slovenský mysteriózny film SPIKNUTIE, ktorý má divákov očariť trikmi, bizardnými scénami a nečakanými prekvapeniami. Obaja režiséri filmu Gabriel Hoštaj a Roman Lazar kládli dôraz na výtvarnú kameru, dokonalé efekty a hororové prvky.

Spiknutie


„Pri nakrúcaní sme minuli asi päť litrov falošnej krvi. Hlavne pri scéne s màtvym Dušanom Cinkotom a iných vraždách. Je to fantastický príbeh o tom, ako sa normálny život zmení zrazu v niečo prekvapivé…“ hovorí režisér Gabriel Hoštaj.

Na premiéru hororu si odvážni návštevníci môžu najlepšie miesta zaplatiť vlastnou krvou. Stačí, ak v piatok 23. marca 2012 od 8:00 prídu do Eurovea darovať krv.

Spiknutie


„Pod kinami budú odberné stanice, kde ľudia dostanú všetky informácie. Na špeciálnych lehátkách im aj odoberú krv. Tá poputuje na Detskú onkológiu DFNsP Kramáre.“ vysvetľuje režisér Roman Lazar

Prvých 80 ľudí, ktorí prídu darovať krv dostanú dve vstupenky s najlepšími miestami na premiéru Spiknutia.

Spiknutie


„Vzhľadom na to, že sa jedná o televízny film a v kine sa bude konať iba jeho slávnostná premiéra, k dispozícii je iba limitovaný počet vstupeniek. No a za tie najlepšie miesta budú musieť diváci zaplatiť vlastnou krvou.“ Objasňuje Soňa Barcajová z agentúry Core4.

Režisér a producent Roman Lazar je rád, že môže pomôcť dobrej veci.

Spiknutie



„Chceli sme detskej onkológii na Kramároch poskytnúť niečo, čo tam naozaj potrebujú. Je to super, že vďaka nášmu filmu môžeme niečo takéto sprostredkovať. Sám som zvedavý, koľko ľudi si týmto spôsobom zadováži vstupenky do kina. „

Vo filme Spiknutie predviedli skvelé herecké výkony Zuzana Kocúriková, Michaela Drotárová, Marie Durnová a Dušan Cinkota. Zásadné pre efekt filmu boli naturalistické masky, ktoré vytvorila špičková slovenská maskérka a držiteľky ceny Emmy, Beatrix Dollingerová. Na premiéru Spiknutia sa môžte tešiť 30. marca 2012 v Cinema City Eurovea. To, že sa budú diať čudné veci, naznačuje priložený trailer k filmu…

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: René Miko
Publikoval: Redakcia GREGI.NET