HOREHRONSKE MECHECHE: Na Heľpe si 35 kapiel pripomenie legendárny Woodstock. Vystúpi Kristína aj Konflikt!

Najbližší víkend 16. a 17. 8. sa na prírodnom amfiteátri na Heľpe koná 2. ročník festivalu Horehronské mecheche. Festival sa opäť pokúša spájať fanúšikov dobrej hudby bez ohľadu na žáner. Okrem popovej speváčky Kristíny sa môžete tešiť na thrash metalový ČAD, folklór aj world music.

Festival sa koná presne 50 rokov od legendárneho amerického Woodstock-u. Organizátori preto vyzývajú ľudí, aby prišli tematicky oblečení v hippiesáckych odevoch. Osláviť slobodu, lásku a mier príde aj Zuzana Mikulcová, Zoči Voči, Filip Jánošík & hotoví umelci, René Lacko, či punková legenda Konflikt. Za dva dni na festivale vystúpi až neuveriteľných 35 kapiel!

Sobotňajšie popoludnie bude patriť deťom a ich zábave s Divadielkom z klobúka. Prístupné budú aj športoviská, cestovateľské prednášky, hudobné workshopy, či burza platní. Navštívte gastro zónu, ochutnajte horehronské špeciality, oddýchnite si v pojazdnej čajovni a spoznajte desiatky nových kapiel.

Lístky si kúpte v predpredaji cez Ticketmedia,ušetríte tak až 28 %: https://ticketmedia.sk/event/140/HOREHRONSKE-MECHECHE

Zdroj: TS