Honza Toužimský z Arakainu novým ambasadorom Harley-Davidson.

Pražské Hard Rock Café zažilo večer skutečně v „hard“ stylu. Středa 11. září totiž patřila silným strojům Harely-Davidson, tvrdé hudbě kapely Arakain i příjemné zábavě. Harley–Davidson představoval a vystavoval nové modely motocyklů pro rok 2014, a především představil zbrusu nového ambasadora.

A jak už spojení s Arakainem napovídalo, stal se jím člen kapely, a to přímo její frontman Honza Toužimský. Toho jako ambasadora jmenoval ředitel společnosti Martin Heřmanský i „Harley mezi českými zpěvačkami“ Lucie Bílá.

Prestižní motorky v centru Prahy a více jak hodinový koncert Arakainu za účasti Lucie Bílé, a to vše zcela zdarma – taková akce se jen tak nevidí. A to byl i důvod, proč do Hard Rock Café dorazily stovky fanoušků.

koncert_honza_lucka

Příjemný večer, který začal prohlížením nových modelů a jejich focením, následně pokračoval právě jmenováním a představením nového ambasadora, tedy zpěváka Arakainu Honzy Toužimského.

Ambasador by prý měl být někdo, kdo šíří dobré jméno našich strojů. Ideálně by měl být starší, vážený, mít krátké vlasy a rozhodně nemít žádné tetování. Ale my jsme si řekli, že to pojmeme jinak“, sdělil na úvod večera Martin Heřmanský z Harley-Davidson. Pak už za nadšeného potlesku fanoušků pozval na pódium Lucií Bílou, která ráda předala tento post Honzovi Toužimskému.

Celý život jsem jezdil na různých motorkách. Až do nedávna jsem si ale myslel, že Harley-Davidson je těžká motorka, která se špatně ovládá, nebrzdí a je cenově nedostupná, stejně tak i její komunita. Ale měl jsem možnost na Hareyi strávit několik týdnu a zjistil jsem, že to je jenom mýtus. Je to famózní motorka s charakteristickým motorem a výbornými jízdními vlastnostmi“, popsal svůj vztah k motorkám Honza.

nove_modely_hd

Pak už následovalo focení Honzy a Lucie Bílé na jednom z nových modelů a vypukl i očekávaný koncert Arakainu.

Pro řadu fanoušků byl koncert příjemným zpestřením, především proto, že byl pojat ryze jako mejdan v absolutně uvolněném stylu. V první části koncertu se ke kapele opět přidala i Lucie Bílá a společně zahráli píseň Tygřice. Během koncertu dále kapela hrála hity jako Paganini, Ďábelská hra a Marat nebo starší kousky jako je Kolonie termitů, Kyborg a už klasickou Apage Satanas.

www.arakain.eu
www.facebook.com/arakain

Zdroj: Arakain