Hochspannung! Summer Edition: 25. augusta v KC Dunaj!

Hochspannung! párty sa po dlhšej dobe pripomenie 25. augusta letnou mini edíciou v barových priestoroch KC Dunaj. Menší rozsah však nezabráni predstaviť súčasné tendencie klubovej hudby, ktorú sa snažíme prezentovať už takmer štyri roky.

Predstavíme Vám Allmostt-a – vychádzajúci talent z anglického Readingu, dáme priestor nováčikovi s menom Jack Jackin a line up doplnia tradiční Bad Mojo a Michael Priest. Nebudú chýbať jedinečné vizualizácie od Vj Oliq.

Allmostt (UK) – Allmostt, vlastným menom Martin Olmos, je 20 ročný DJ a producent z anglického Readingu, ktorý momentálne pôsobí v meste Southampton, kde študuje digitálnu hudbu. Záujem o klubovú scénu prejavil v roku 2006, kedy ako 14 ročný pracoval na festivale Glade. Štýlovo sa pohybuje na rozmedzí „sub heavy house“, techna a UK bass.

Všimli si ho vydavateľstvá ako Hot N Heavy či Silverwave a jeho remix pre Bad Moja vyjde na českom Meanbucket. Zahral si po boku Boddika, Randomer, J:Kenzo a mnoho iných. Allmostt je na začiatku veľmi sľubnej kariéry a preto si jeho vystúpenie jednoznačne nenechajte ujsť. Jeho aktuálny mixtape môžete streamovať a sťahovať tu.

Jack Jackin – Jack Jackin reprezentuje mladú krv na letnom vydaní Hochspannung party. Tento šikovný dj z mesta Lipany vám môže byť známy z vysielania študentského rádia Tlis, na ktorého ‚vlnách‘ prináša každé dva týždne reláciu o elektronickej tanečnej hudbe „Warmup“.

V nej kombinuje to čo ho baví – a záber má skutočné široký – od techna, bass music až po rap či hip-hop a preto nepochybujeme, že jeho set na našej párty bude naozaj pestrý. Prezraďme ešte, že Jack Jackin pilne pracuje aj na vlastnej produkcii a veríme, že pár trackov zamieša aj do svojho Hochpannungovského výberu.

Hochspannung! Summer Edition
25. august 2012, KC Dunaj Bar
21:00 hod, Entry: 3 €
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/455088291188891/

Zdroj: Hochspannung!