HLASY pokračujú Müllerovom webe!

Richard Müller a skupina Fragile majú za sebou megaturné HLASY! 43 vypredaných koncertov po celom Česku a Slovensku možno pokojne nazvať hudobnou udalosťou roka! Album HLASY sa už počas turné stal najpredávanejším titulom na Slovensku. Richard Müller si preto pre fanúšikov pripravil vianočné prekvapenie! CD si môžu objednať a dastanú ho aj s Richardovým podpisom a venovaním! 

Richard Müller a skupina Fragile majú za sebou megaturné HLASY, ktoré nemá na našej hudobnej scéne obdoby. 43 vypredaných koncertov po celom Česku a Slovensku sprevádzali standing ovations, úžasná atmosféra a dokonalé hudobné majstrovstvo! Diváci tlieskali, spievali a dožadovali sa ďalších prídavkov a koncertov.  

Screen Shot 2013-12-08 at 9.06.35 PM

„Keď sa na to spätne pozriem, tak sa mi nechce veriť, že sme odohrali 43 koncertov. Niekto z môjho tímu vypočítal, že sme spievali tri a pol dňa nepretržite! To je obrovské číslo. Ale celý tento projekt charakterizuje akási pohoda, radosť, skvelí ľudia a dobré ohlasy. Som spokojný…“ Konštatuje Richard Müller.

Album HLASY bez použitia jediného nástroja s Richardom naspievali speváci Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Tvorcami aranžmánov sú Braňo Kostka, Jana Golisová a Kamil Mikulčík.

Screen Shot 2013-12-08 at 9.07.02 PM

„Nevylučujem ďalšiu spoluprácu so skupinou Fragile v budúcnosti. Záleží však aj na druhej strane, protože Fragile sú veľmi vyťažená kapela. Mám kopec pekných piesní, ktoré by boli na toto aranžmán ako stvorené. Bola by škoda, keby sme to nevyužili…“ Prezradil Richard Müller.

Realizácia projektu Hlasy si od prvej skúšky po vydanie albumu vyžiadala deväť mesiacov náročnej štúdiovej práce. Výsledok však stojí za to! Richard Müller a skupina Fragile si za album HLASY prevzali dvojitú platinovú platňu! Album sa už počas turné stal najpredávanajším titulom na Slovensku. Richard Müller si preto pre fanúšikov pripravil vianočné prekvapenie! CD si môžu objednať a dostanú ho aj s Richardovým podpisom a venovaním! Stačí, ak si z pohodlia domova na stránke www.muller.sk/eshop objednajú CD a napíšu presné venovanie. Priamo domov potom dorazí unikátny vianočný darček s vlastnoručným podpisom Richarda Müllera!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.