Richard Müller a Fragile odštartovali HLASY 2015 a pridali ďalšie koncerty!

HLASY 2015 odštartovali vypredaným koncertom v Leviciach! Dvojhodinový koncert plný hitov Richarda Müllera odmenili fanúšikovia neutíchajúcim potleskom a stanging ovations! Slováci sa môžu tešiť na ďalších 16 koncertov od Nových Zámkov až po Bardejov.

Niekoľkonásobný Zlatý Slávik, Richard Müller a famózne hlasy skupiny Fragile vystúpia v mestách, kde ešte nespievali. Pre veľký záujem fanúšikov odznejú HLASY dokonca dvakrát v Šali a dvakrát v Brezne! Nenechajte si ujsť výber toho najlepšieho z albumov HLASY 1 a HLASY 2!

RIchard Muller a Fragile

Vypredanou sálou, výbornou atmosférou a standing ovations odštartovali HLASY 2015 v Leviciach! Richard Müller a skupina Fragile predviedli publiku výber najobľúbenejších skladieb z albumov HLASY 1 a HLASY 2. Koncert v Leviciach odpálila legenda slovenskej a českej popovej scény a jedinečná a cappella hitmi „Po schodoch“, „Slon v porceláne“ a „Nahý 2“.

„Pred každým koncertom cítim obrovskú zodpovednosť, lebo chcem podať maximálny výkon. Ľudia si to zaslúžia. Koncert v Leviciach bol super. Mal som pocit, že tá energia prebehla okamžite. Publikum poznalo skladby aj ich úpravy. Už pri intrách tlieskali a hneď vedeli, aká skladba nasleduje.“  Povedal s radosťou Richard Müller.

RIchard Muller a Fragile

Unikátne prevedenie hitov Richarda Müllera zaznie na ďalších 16-tich koncertoch v slovenských mestách. Úspešné HLASY mieria do miest, kde si ešte fanúšikovia nemali možnosť užiť. Pre obrovský záujem pridávajú Richard Müller a skupina Fragile ďalšie koncerty. Najväčší hudobný projekt v česko-slovenskej histórii tak v Šali a najnovšie aj v Brezne zaznie dokonca dvakrát! Richard Müller sa z pokračovania koncertov a reakcií fanúšikov veľmi teší.

„Mám veľkú radosť, že HLASY pokračujú aj v tomto roku. Veď je to rarita. Odohrali sme vyše 100 koncertov. Som vďačný Bohu, aj fanúšikom za mimoriadnu výsadu, ktorú máme. Vážim si, že ľudia majú o naše koncerty taký záujem, že je úspešný. Tento projekt trvá už tretí rok a je to naozaj úžasný pocit.“ Teší sa Richard Müller.

RIchard Muller a Fragile

Okrem hudobného velikána Richarda Müllera sa fanúšikovia môžu tešiť na výnimočné spevácke výkony Braňa Kostku, Soni Norisovej, Heleny Krajčiovej, Svetlany Rymarenko, Jany Golis, Slava Košeckého, Vila Csontosa a Kamila Mikulčíka.

Hudobný projekt HLASY má na konte beznádejne vypredané sály, vyše 45 000 divákov, viac ako 20 000 predaných albumov, ocenenie Krištáľové krídlo a Album roka podľa ZAI. Výnimočné majstrovstvo HLASOV získalo najlepšie ohlasy verejnosti aj kritikov po celom Česku a Slovensku. Album HLASY získal za predaj dokonca dvojitú platinovú platňu. Nenechajte si preto ujsť pokračovanie unikátnych koncertov. Vstupenky na HLASY 2015 si môžete kúpiť na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/2881/richard-m-ller–fragile–hlasy-2015

Richard Müller & Fragile – HLASY 2015
27.3.   ŠAĽA – bývalý Dom kultúry koncerty o 19:00 a 21:00
9.4.     ŽIAR NAD HRONOM – SPSA EBG – bývalý dom kultúry
10.4.   TORNAĽA – Dom kultúry
11.4.   BREZNO – Mestský dom kultúry o 16:00 a 19:00
29.4.   PROSTĚJOV – Dom kultúry
11.5.   NOVÉ ZÁMKY – Dom kultúry – divadelná sála
25.5.   DOLNÝ KUBÍN – Dom kultúry
26.5.   NÁMESTOVO – Dom kultúry
27.5.   STARÁ ĽUBOVŇA – Dom kultúry
30.5.   BARDEJOV – Kino Žriedlo
31.5.   SNINA – Mestské kultúrne a osvetové stredisko
1.6.     VRANOV NAD TOPĽOU – Mestský dom kultúry
2.6.     REVÚCA – Mestské kultúrne stredisko
3.6.     ROŽŇAVA – Divadlo ACTORES

Zdroj: Propaganda House s.r.o.