Hip Hop Kemp 2014 odhaľuje meno prvého headlinera!

S blížícím se jarem začíná hiphopový fanda žít největším evropským svátkem rapu. Už po třinácté proběhne v hradeckém Festivalparku „obří mejdan“ jménem Hip Hop Kemp 2014!

Unikátní festival Hip Hop Kemp nabízí každoročně to nejlepší z domácího, evropského i světového hiphopu – samozřejmě s pověstnou atmosférou, kterou jinde nenajdete! Předprodej běží, zbývá prozradit jméno prvního headlinera.

PRVNÍ JMÉNO HIP HOP KEMPU 2014

Jako každý rok po zimě vykopáváme první velké jméno. Je nám ctí, že jde o někoho, kdo stále funguje, a to více než kvalitně! Energická krutobanda Onyx totiž v současné době vydává kolabo album s producentským supertýmem Snowgoons. V prvním singlu We Dont Fucking Care hostují Asap Ferg, Sean Price a hlavně tvrdý devadesátkový feeling ve své nejčistší podobě.

onyx_3

Onyx rozbili hlavy hiphopových fanoušků už debutovým albem Bacdafuckup v roce 1993. Na hymny, jako je Slam, Onyx Is Here nebo Bichasniguz, se bude nepochybně mocně skákat i v roce 2014. A to bychom ještě mohli zmínit Last Dayz, Shut Em Down, Slam Harder a mnoho dalších. Zkrátka rapová historie se potká se syrovou současností na jednom pódiu v rámci jednoho koncertu.

Hip Hop Kemp 2014 nabídne jako vždy rozmanitý doprovodný program, Party stages nabízejí nejnovější trendy urban music a ty nejlepší DJs a soundsystémy napříč planetou. I když pojmete HHK 2014 jen jako několikadenní pařbu, nebudete litovat.

https://youtu.be/Xk8UXVNwBfc

Hip Hop Kemp nabízí minimálně ještě jednu unikátní záležitost, která pozornému fanouškovi neutekla. Na Kempu jsme mohli několikrát vidět hiphopové hvězdy před tím, než se opravdovými hvězdami staly.

Chcete příklad? Tak třeba Macklemore nadchnul kempové publikum zhruba týden před tím, než vypustil do světa videoklip Thrift Shop. Tento videoklip má v současnosti půl miliardy zhlédnutí na YouTube. Macklemorovi tento skvělý klip kompletně změnil život! Nedávné 4 ocenění Grammy hovoří za vše.  A Mack nebyl jediný…

V minulém roce se v  jednom areálu potkali aktuální hvězdy typu Kendrick Lamar s nezpochybnitelnými legendami žánru jako jsou Big Daddy Kane nebo De La Soul. Bude to tak i letos 21. – 23. srpna, nenechte si to ujít.

Slam! Ta tá da, ta tá da, let the boys be boys. Slam!

Zdroj: HHK team