Hip Hop Kemp 2014 otvorí svoje brány už za dva týždne!

Třináctý ročník největší hiphopové události ve střední Evropě se nezadržitelně blíží. Již za dva týdny 21. – 23. 8. 2014, vypukne ve Festivalparku v Hradci Králové, nejrozmanitější hip hopová party v roce.

Hip Hop Kemp byl dvakrát za sebou zařazen do výčtu americké televize CNN mezi nejlepší festivaly na světě a ani tento rok nehodlá tuto prestižní skupinu opustit. Letos si pro své příznivce připravil opravdové překvapení v podobě vystoupení americké popové star, zpěváka CeeLo Greena. Na letiště do Hradce Králové dorazí také kalifornské trio Dilated Peoples, dále vystoupí Krs One, Action Bronson, Mad Child, Black Moon, Ugly Heroes, Barrel Brothers, P Money, CUNNINLYNGUISTS, Ten Typ Mes, Rasmentalism, 4D, Black Milk, Vladimir 518, Kontrafakt, Prago Union, Pokahontaz, Strapo a DJ Spinhandz a mnoho dalších.

Hip Hop Kemp se koná již třináct let a podle pořadatelů jej navštěvuje cca 20 000 lidí. Více než polovinu tvoří zahraniční návštěvníci. Na minulých ročnících vystupovaly desítky interpretů, kteří obdrželi Grammy nebo byli nominováni, mezi nimi i Macklemore& Ryan Lewis, KendrickLamar, The Roots, Method Man & Redman, MosDef, Talib Kweli, RootsManuva a další.

V letošním roce dojde k zásadnímu vylepšení VIP sekce tak, aby si návštěvníci užili festival ještě podstatně lépe než kdykoli předtím. VIP část festivalu Hip Hop Kemp 2014 bude vybavena pevnými toaletami, umyvadly s tekoucí vodou, nonstop sprchami, kvalitním osvětlením nebo samostatným vstupem do areálu. VIP vstupenka umožňuje vstup na VIP luxusní tribunu, která se bude nacházet spolu s bary a dekoracemi přímo vedle hlavního pódia. Největším lákadlem je zvýšená tribuna, která je na každé straně stejně vysoká jako středové pódium, kde vystupují interpreti a kde je budou diváci také moci sledovat.

Další informace o účinkujícím, doprovodném programu se dozvíte na oficiálních webových stránkách festivalu www.hiphopkemp.cz nebo na Facebooku akce.

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodejní sítí Eventim, více na www.eventim.cz

A1_hiphopkemp_ok_13_ FINAL s logy

Zdroj: Hip Hop Kemp