Hip Hop Kemp 2012: VIP zóna bude tento rok naozaj nadupaná!

Letošní ročník festivalu Hip Hop Kemp přináší velké výhody a zážitky pro majitele VIP lístků! Novinky se týkají jak VIP kempu, tak VIP lounge.

Program VIP lounge, která leží hned vedle hlavní stage, jste si už nejspíš projížděli v line-upu. Co jste se z něj ale nedočetli, jsou další vychytávky, které jsme si připravili. U setů známých dj’s budete moct sledovat vzdušnou akrobacii na šálách nebo pole dancing – česky tanec u tyče. Uvidíte vystoupení taneční skupiny Ladylicious nebo afro tanečnice, zahrajete si poker, budete se moc dát tetovat a obslouží vás stylové barmanky.

Loni ležel VIP kemp kvůli stavbě autodromu před branami areálu. Nyní se do něj zase vrací a bude prakticky v centru dění. Oproti loňsku jsme zvýšili komfort splachovacích záchodů a kontejnerů. Ty teď najdete na dvou místech ve VIP kempu. U sprch jsme zase navýšili objem teplé vody, takže se nebudete muset probouzet ledovým šokem. Jsme si vědomí toho, že na Hip Hop Kempu strávíte hodně času. Letos si s sebou ale nebudete muset brát tolik oblečení. VIP návštěvníci budou moct navštívit Gorenje laundry point. Asi chápete, kam tím míříme… S pomocí asistentek si budete moct na místě nechat vyprat a vysušit svoje věci.

VIP vstupenka stojí 2600 Kč a koupit ji můžete zde: https://www.hiphopkemp.cz/?l=tickets

Vstupenek je ale omezené množství, takže se nevyplatí váhat!

Zdroj: Hip Hop Kemp