Hip Hop Kemp 2012: Ďalšie mená!

Přátelé, tak tohle je vážnì Fprdeli. V uších mi už ani nepíská. Oči to přečetly, předaly info, uši při té představì praskly a zní v nich Fanfáry. Brada padla a nadšenì jí následovaly zuby, Fakra. Co se to kurfa dìje? Ale nic felkýho. Jen Hip Hop Kemp fyhlašuje další férku. Došlo na F, a to aby se jeden uklidnil myšlenkama na nìco uklidňujícího, než to s ním fekne. Třeba řeka Fltafa. Ftipný.

Foreign Beggars… Je potřeba k týhle partì nìco dodávat? My, co jsme minule dostali tu koňskou dávku energie, řízlou záchvatem tropického šílenství a voodoo. „Where’s the moshpit, where’s the moshpit?” Slyším, když mi oči blikaj jak stroboskop, zatímco levituju v kotli a z každýho póru na tìle tesknì hučí Nijagára potu, co musí ven. My, co na nás sáhla smrt v podobì modré šestiruké potvory, už dva roky žadoníme o přídavek a chodíme zalejvat hrobečky nešťastníkù, co si to nechali utéct a další život pro nì nemìl smysl. Takhle se snad publikum nemohlo cítit od doby, co namrdaný dupalo po sále do zvukù Sex Pistols. Jestli se nìjakej Krakken urval ze všech řetìzù, jmenuje se Foreign Beggars.

Favorite

Co je ale u party Orifice Vulgatron, Metropolis, DJ NoNames nového? Stále se chystá společná deska s Noisia. Na svìtì je nová smlouva s labelem Mau5strap… Do Kempu zbývá 4 a pùl mìsíce, snad to čekání vydržíte a neohryžete si do tý doby nedočkavostí nehty až po loket, protože jak říká Orifice: „Já sice na konec svìta v roce 2012 nevìřím, ale přichází poslední pecka, tak jen kdyby přecijen náhodou, pojďme to dát, jako kdyby bìl přijít.“

Favorite, druhé jméno na F v našem lineupu. Zamìstnání: rapper. Úspìchy: 4.místo v nemetzké hitparádì s jeho loňským albem Christoph Alex. Co je na nìm zvláštního: ve 12 přišel o oba rodiče, od té doby rozhodnì nevelebí Pána, co se asi zrovna dloubal v nose. Fadant. Vyrùstal u tety, pak dìcáky… Není sice real od tří let, ale rapuje od nìjakých patnácti, a se svým silným životním příbìhem a traumtem má nepochybnì o čem. Že umí ale mnohem víc, než vám drásat ucho kňouráním a stìžováním na osud a šéfa šéfù, to naznačí jeho vtipné klipy a… Uvidíte naživo. Total Fenomenál.

Fakt hustý. Co příštì? H jako hvìzda? L jako pravý lejno? K jako Kriss Kros? R jako Rapmasters?… P jako počkej a uvidíš příští pátek, pic.

HIP HOP KEMP 2012 – Line up:
D:
DILATED PEOPLES /USA/
DOPE DOD /NL/
DUDLEY PERKINS & GEORGIA ANNE MULDROW /USA/
F:
FAVORITE /D/
FOREIGN BEGGARS /UK/
J:
JAY DIESEL + TAFROB /CZ/
JEAN GRAE + DJ Mr.Len /USA/

Zdroj: Hip Hop Kemp 2012
Publikoval: Redakcia GREGI.NET