Hertz ll @ Subclub

Vychytená Brnenská promotérska skupina Hertz | Kunst-Plattform príde Subclubu podruhýkrát ukázať svoj pohľad na možnosti klubovej hudby!

Budeme mať tú česť premierovo privítať v Bratislave českého producenta – ALEFFA. Jeho tvorba sa zakladá na hutnom industriálnom zvukovom designe, dynamickej rytmike a na všetkých možných polohách techna rovného aj zlomeného beatu. Jeho lajfka bude hlavným bodom programu piatočnej noci, môžme sa tešiť sa mocné vlny rôznorodého techna.

Lineup zvukovo doplnia členovia uskupenia Hertz | Kunst-Plattform a Peal – rezident Subclubu, spoluorganizátor konceptuálnej party Trashold ale hlavne neunávný milovník aktuálneho techna. Večer otvorí krlshp selekciou pokorného deepminimalu, ktorý plynule prejde do jemnejších ale intenzívnych – hlbokých polôh techna. Vlat nosí tašku plnú silných zvukov, zoradených do patternov tech-houseu a acidu; jeho sety sú veľmi technické, s citom pre gradáciu.

Zo špinavého Berlína k nám kvôi tejto rituálnej noci pricestuje prvá dáma Hertzu – Nina Pixel, ktorú Bratislave netreba dlho predstavovať. Zahrala si po boku mien ako Holly Herndon, Emika či Luke Abbott, a v svojich setoch je ovplyvnená svojim životom v Berlíne a častými návštevami Berghain/PanoramaBaru. O vizuálnu tvár celého večera sa postará Richard svojou minimalisticky geometrickou projekciou.

Odporúčame prísť, bude to silný audiovizuálny zážitok!

Aleff (CZ/Live)
Nina Pixel (Hertz, DE)
krlshp (Hertz, CZ)
vlat (Hertz, CZ)
peal (Trashold, PŮNK!)
vjrichard

https://soundcloud.com/omghertz
https://subclub.sk/

Vstup: 3/4€

10492980_694150053967146_5520937741931215310_o-3

Zdroj: Subclub