Hernan Cattaneo opäť v Bratislave!

16. mája je dátum, kedy po premiérovom vystúpení argentínskej housovej star Hernana Cattanea na Slovensku, budete mať jedinečnú možnosť vychutnať si túto prvo ligovú djskú hviezdu opäť!

Výnimočným prostredím, ktoré prichýli tento event a hudobné performace Hernana Cattanea bude nádvorie Apponyiho Paláca, ktorý sa nachádza v samotnom srdci Bratislavy, uprostred starého mesta a svoj vchod má otočený smerom k Hlavnému námestiu. Práve v tomto krásnom historickom priestore má totiž umiestnené svoje pôsobisko reštaurácia a bar Divná Múza.

obrazok_c1

Charakter priestoru je predzvesťou toho, že celková definícia eventu bude o čosi loungovejší s možnosťou vychutnať si posedenie pri chutných drinkoch a jedlách, ktoré Divná Múza ponúka. Tento unikátny večer, bude okrem hudby servírovanej Hernanom Cattaneom minimálne počas 3. hodín umocnený počtom návštevníkov, ktorý je limitovaný číslovkou 100. Veríme, že práve všetky tieto okolnosti zabezpečia, že si budete môcť vychutnať tohto elitného djského majstra tak ako nikde inde!

obrazok_c2

Predpredaj bude bude prebiehať overeným spôsobom cez Ticketportal. Nákup vstupenky na domovskej stránke Ticketportalu, však bude podmienený vložením hesla, ktoré v prípade záujmu obdržíte na emailovej adrese hernancattaneo.muza@gmail.com. Cena pre prvých 50 kusov vstupeniek je 39,- Eur a maximálny počet pre jednorazový nákup sú 4 kusy.

Tento spôsob je nutný kvoli nízkému počtu vstupeniek, potrebnej adresnosti pri ich predaji a zároveň zabezpečí absolútny prehľad o zúčastnených osobách. Za pochopenie vopred ďakujeme.

Facebook: https://www.facebook.com/events/1501961923358122/
Predpredaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=19604

Zdroj: Organizátor