Hernan Cattaneo a 100 fanúsikov v Bratislave!

Po slovenskej premiére budú mať iba v rozmedzí troch týždňov fanúšikovia housovej hudby opäť možnosť vidieť v akcii jedného z najpopulárnejších housových djov sveta, argentínsku star Hernana Cattanea!

Po úspešnej klubovej noci, sa tento krát predstaví Hernan Cattaneo v úplne inom prostredí a atmosfére. Loungovejšie poňatý večer s obmedzenou kapacitou 100 ľudí a so všetkým čo k tomu patrí sa uskutoční na nádvorí Apponyiho Paláca v centre Bratislavy, kde sídli reštaurácia a bar Divná Múza.

Obraz1

Keďže celý tento večer je priestorom, prevedením, ale aj počtom návštevníkov zameraný tak, aby ste sa čo najlepšie cítili, okrem skvelej hudby k tomu patria aj chutné nápoje a jedlá. Už pri vstupe vás privíta dvojitá porcia welcome drinku, ktorý si budete môcť vybrať z troch rozličných alkoholických nápojov. Ak by ste nebodaj počas noci vyhladli, k dispozícii bude niekoľko možností ľahkého občerstvenia a to všetko v cene vašej vstupenky!

Obraz2.

Okrem toho je však pripravená kompletná ponuka baru a kuchyne reštaurácie Divná Múza pre uspokojenie všetkých vašich chutí, outdoor bar vytvorený špeciálne pre tento event., nuž a v neposlednom rade jedinečný hudobný zážitok v podaní Hernana Cattanea s možnosťou osobného stretnutia s touto djskou osobnosťou po jeho sete. Na úvod vás bude rozohrievať najpovolanejší slovenský djský majster Michal Breeth.

Ak ešte stále váhate, nad svojou účasťou na tomto top večierku, poponáhľajte sa uchmatnúť niektorú z ostávajúcich vstupeniek, pretože obmedzená kapacita a šanca byť jedným zo sto učastníkov hudobnej extáze Hernana Cattanea sa tak skoro nezopakuje!

Kontakt: hernancattaneo.muza@gmail.com
Predpredaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=19604
FB Event: https://www.facebook.com/events/1501961923358122/

HC.A3

Zdroj: Organizátor