Hennessy Classy oslávi svet gentlemanov.

Predstavte si večierok v privátnej garáži plnej štýlu. Swing band z Prahy, zraz zberateľov a milovníkov automobilových klasík, krajčírov, holičov, výrobcov doplnkov, svetová špička koňaku až po najmenší uzlík pánskych motýlikov.

Tretí ročník veľkého večierkového stretnutia Hennessy Classy sa uskutoční už v sobotu 14. septembra v priestoroch Edison Parku v Bratislave. Večer s jedinečnou atmosférou  nás vnesie do sveta gentlemanov, kde sa budú snúbiť všetky elementy classy štýlu, ktorý je zároveň určený aj ako dresscode. Celý priestor ozdobia štýlové historické automobily, aké na cestách bežne nevidíme. Minulý ročník zahviezdili vozidlá z domova i zahraničia ako napríklad BMW Isetta, TATRA 603, vzácny kúsok Aston Martin Ulster 1933 či Shelby Gt350, originál z filmu Grudge Match aj so zachovaným nárazom a to je len krátky začiatok zo zoznamu. Pozornosť určite pritiahnu aj štýloví caferaceri a benzínové motobicykle z dielne Furka Motors.

Za gentleman fashion, ktorú budú ženy na mužoch vždy obdivovať, sa predvedie Lombardi Fashion House aj s módnou prehliadkou a páni z MMG Freedom Barbers oživia tradičné remeslo zaručene patriace do gentlemanského sveta. Pre dámske osadenstvo je pripravený špeciálny Pin Up kútik. Móda, ktorá má aj po toľkých rokoch stále niečo do seba a v tom budú určite súhlasiť aj páni. Na večierku zároveň prebehne oficiálne otvorenie a krst Pin Up klubu Slovensko, ktorý zakladá Retro Styling Slovakia. Aj v tomto prípade sa môžeme tešiť na fashion show Pin Up oblečenia a live vlasový styling so vzácnym hosťom Lucid Sládečkovou.

O umelecké duše sa postarajú originálne obrazy od maliara Jozefa Stančíka, ktorého obrazy visia aj u Anastasie Kuzminovej, Rytmusa či Mareka Hamšíka.

Atmosféru podčiarkne aj kvalitný koňak Hennessy s vyše 250 ročnou tadíciou, ktorý je synonymom kultivovanosti a štýlu. Večierok, pod taktovkou eventovej agentúry Cherry&Cherry, otvorí svoje brány o 19:00 a srdečne privíta každého milovníka či už luxusných automobilov, cafe racerov, pánskej elegancie, alebo swingovej hudby.

Zdroj: TS