Hellroad 4: Golpe a Peterson a ich interview!

Jediná slovenská schranz, či hardtechno párty sa neoddeliteľne blíži a my sme sa rozhodli vspovedať dvoch mladíkov z Čiech, ktorí nám ako jedinní namiešaju spoločný jeden a pol hodinový setík. 

HELLROAD: Čauko Golpe! Práve sa nám začal nový rok. Ako si ho oslavoval? Dal si si nejaké predsavzatia?
GOLPE: Ahoj, vcelku velkolepě, na tenhle Silvestr nikdy nezapomenu, ale konkrétně proč si nechám pro sebe. Předsevzetí mám nekouřit a nepít alkohol.

HELLROAD: Ako sa ti darí po hudobnej stránke, chystáš nejaké zaujímavé hrania, či nové EP?
GOLPE: Momentálně se mi daří, mám předsebou velmi zajímavá hraní včetně mých narozech s Underdogz a Davidem Moleonem v Praze. Ano, plánuji v tomto měsíci vydat nové EP na audiocode s remixem od Borise S.

Golpe

HELLROAD: Prečo práve Golpe? Ako to vzniklo?
GOLPE: Jelikož miluji španělský jazyk, tak jsem vybíral ve španělském slovníku a když jsem uviděl, co znamená rána či úder, tak jsem měl jasno.

HELLROAD: Vnímaš nejaký pokrok v hardtechno scéne u vás v ČR?
GOLPE: Abych pravdu řek, tak moc ne. Co mi chybí na HT party, že chodí málo mladých lidí, kteří jsou budoucností tento styl posunout dál.

HELLROAD: Čo nenávidíš na párty?
GOLPE: Špatný zvuk a špatnou aparatůru.

HELLROAD: Prečo práve Peterson? Ako vznikol tento verzus projekt?
GOLPE: Vidím v něm něco podobného co u mě, když mi bylo 20. Byl jsem do toho stejně zapálený a chtěl jsem hrat všude, tak jako on. Je velmi talentovaný v mixu a nedokážu momentálně představit s nikým jiným společné hraní.

HELLROAD: Tešíme sa na Teba! Ahoj
GOLPE: Taky se těším, NMN!

Približný prehľad, akú hudbu nám Golpe do Metroclubu prinesie si môžete vypočuť na jeho SoundCloude, v podobe vlastnej produkcie, či namixovaných setov.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/356976″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

HELLROAD: Čauko Marek! Práve sa začal nový rok, ako si ho oslavoval? Dal si si nejaké predsavzatia?
PETERSON: Ahoj, tak nový rok sem slavil s kámošema a spoustou alkoholu  a predsevzeti? Jedno mam.. Být stále lepší. Jak člověk, tak i jako DJ.

HELLROAD: Ako vznikla tá prezývka – Peterson?
PETERSON: No.. Přezdívka peterson vznikla tak, že mi kamarád tak začal říkat, když slyšel podobné jméno ve filmu.A já chtěl aby má přezdívka byla zároveň trochu podobná mému jménu.

HELLROAD: Ako si sa dostal práve k hardtechnu? Čo ťa na ňom najviac baví?
PETERSON: K hardtechnu sem se doatal ve svych 15 letech přez Techno. Od pomalejších beatů jsem ale zjistil, že právě HT je to co mi dává energii. A co mě na HT nejvic bavi? Baví mě hrát na akci, kde si to lidi dokáží pořádně užít, protože když pak vidíte že si to užívají…Ten pocit byste nevymenili za nic!

Peterson

HELLROAD: Čo považuješ za najväčší úspech počas tvojej dj kariéry?
PETERSON: Tak můj největší úspěch jednoznačně byla tour po jižní Americe, kam by jsme se měli chystat naštěsti znovu. Nezapomenutelné!

HELLROAD: Na Slovensku si hral len jeden krát, ako sa ti hralo? Máš pripravené niečo špeci na toto vydanie Hellroadu?
PETERSON: Na Slovensku se mi hrálo výborně. Super lidi a spoustu kamarádů, takže o zábavu bylo postarano.. a připravené něco špeci nemám. Většinou přemýšlím nad setem max. hodinu pred hranim. Připravím si 4 tracky a zbytek si vymyslim v prubehu setu..

HELLROAD: Existuje niečo, čo na párty nenávidíš?
PETERSON: Tak na párty nemám rád špatný sound a vybavení, ale co nemám rád mnohem víc, jdou lidi, kteří místo za hudbou a zábavou chodějí dělat problémy. To přesně nesnášim..

HELLROAD: Tešíme sa na Teba! Ahoj :)
PETERSON: Taky se moc těšim! Tak ahoj 24.1.2014 v METRU!

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/9270005″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

HELLROAD 4
Metroclub – Šaľa – Slovakia
24. 01. 2014
Vstup: 6EUR <22:00> 7 EUR
Začiatok: 20:30
Golpe & Peterson (Cubbo Bookings & Schranz.cz) // CZ //
Andi Teller (Young Blood Booking) // DE //
Withecker (Young Blood Booking) // CZ //
Sepromatiq (Trivial Bookings)
Matthew (Young Blood Booking)
Koffos (Spitfire events)
Tronic (Metroclub)
Hogar
Crecer (Hardsound)
FB udalosť: https://www.facebook.com/events/1391953374383574

FLYER

Zdroj: Hellroad